sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Kylässä













Eilen oli taas ihan huippu inspiroiva päivä! Päivän koiranäyttelyn jälkeen oli illalla vuorossa blogitreffit meidän ihanan paikallisen porukan kesken. Heli oli kutsunut meidät luokseen ihanaan kotiinsa. Jokainen vuorollamme astuimme huokaillen sisään, miten ihana koti! Heli ja miehensä ovat saaneet keittiöremontin aika vastikään valmiiksi ja miten hyvin se istuukaan taloon! Muutenkin vanhaa taloa on vuosien varrella remontoitu oman näköiseksi, ja sitä se tosiaan on. Helin lempiväri on sininen ja sen kyllä huomaa erityisesti alakerran värityksessä. Katsokaa nyt noita sohviakin, ihanat!

Olimme sopineet että jokainen tuo jotain syötävää ja talokierroksen jälkeen istuuduimmekin pöydän ääreen juttelemaan ja nauttimaan pöydän antimista; oli kahta erilaista suolaista piirakkaa, brownieseja, mokkapaloja, juustokakkua, tuulihattuja, ja varmaan vielä jotain mikä nyt unohtui. :D On vaan ihan uskomatonta, miten meillä juttua riittää ja nauru raikaa kun tämä porukka kokoontuu. Paikalla oli siis Kristiina blogista Arjen helmiä, Maria blogista Kanelia ja kardemummaa, Marika blogista Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä, Teija blogista Välähdyksiä ja Helin blogihan on tietysti Kotoisaa arkea. Ihania olette, naiset! <3  Ja ihania oli myös Helin eläimet, kaksi koiraa ja kissa, jotka pyörivät mukana rapsuteltavina!

Ennen kuin huomasimmekaan oli päivä painunut iltaan ja oli aika lähteä kotiin, vaikka osa meistä olikin ilmoittanut, että me jäädään sitten tänne. ;) Heli käytti meitä vielä piha-aitassa, joka on oikeastaan talon nuorien valtakuntaa, ja myös oikein sopiva siihen! Heipat ja pikaiset suunnitelmat seuraavista treffeistä. Toivottavasti nähdään taas pian! :)

Laura

p.s. Laitan oman tekeleeni, gluteenittoman kasvispiiraan ohjeen tänne pian!

16 kommenttia:

  1. Kiitos viimeisestä, Laura ♥ Oli kyllä tosi kiva tapaaminen ja miten tuo aika aina juokseekaan niin nopsaan. Ihania kuvia olet ottanut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Meillä kyllä tuntuu juttua riittävän aina ja aika kuluu nopsaan!

      Poista
  2. Ihan huippuja kuvia! Helin koti on kyllä niin kaunis <3 Oli tosi kiva tavata taas, toivottavasti nähdään pian uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tosi kaunis! Helppo ottaa kuvia sellaisesta... :) Toivottavasti tosiaan taas pian nähään!

      Poista
  3. Oli kyllä niin kivaa!!! Ihanaa kun kävitte!! Ja voi vitsi miten kivoja kuvia - on tosi jännä nähdä omaa kotia toisten kuvaamana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle viimeisestä, oli kyllä kivaa! :) Mä mietin tiiätkö siinä just varsinkin kun katoin sitä kuvaa missä "kaikki" kuvaa joka suuntaan että miltähän se susta on tuntunut. :)

      Poista
  4. Mä ajattelin Helin samaa, että jännä nähdä sun koti toisen henkilön kuvaamana, kun sun kuvaamana sen toki "tunnen" blogisi kautta. Upea koti ja tapaaminen kuulosti niin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä tosi kivaa, oon iloinen että ollaan "löydetty toisemme", Marian aloituksestahan se lähti! :)

      Poista
  5. Oi miten ihana koti! Sinulle on muuten uunituore haaste blogissani, käyhän kurkkaamassa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täytyy käydä katsomassa! :) Helin koti on kyllä ihana!

      Poista
  6. Oisimpa voinut olla muuukaaaana :D Seuraavalla kerralla sitten!!! Ihania kuvia, kauniista kodista. Hyvää naistenpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavalla kerralla sitten tosiaan! :) Aina ei vaan osu aikataulut yksiin, voi olla etten itse pääse silloin toukokuussa ja se mahdollisuuskin jo vähän harmittaa...

      Poista
  7. Kaunis koti!
    Hurmaavaa naistenpäivää ja ihanat kekkerit teillä näytti olevan!
    Jään odottelemaan sitä gluteenitonta ohjetta...lähetän tuulen mukana mimosan tuoksua täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Susanna! :) Ohje tulee iiiiihan kohta! :)

      Poista
  8. No nyt vielä tännekin, kun ei eilen mobiilisti onnistunut... On kyllä jotenkin ihan uskomatonta, miten hyvin meidän porukka osuu yksiin. Ventovieraita naisia ja kuitenkin juttua + naurua riittäisi joka kerta varmasti pikkutunneille asti! Ja tosi kivoja kuvia olet ottanut (mä en saa omiani purettua muistikortilta, nytkö se hajos, kääk!)

    Mullakin toukokuun treffit kiikun kaakun, harmittaa jo nyt jos en pääse mukaan. Mutta eiköhän me vielä ehditä treffata monta kertaa, kun ne jutut jää aina kesken:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin joskus istua iltaa sinne pikkutunneille, eu huono idewa ollenkaan... ;) Ja voi ei, toivottavasti ei ole se muistikortti rikki! :o

      Uskoisin tosiaan että tällä porukalla on vielä monet treffit edessä! :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!