maanantai 20. tammikuuta 2014

Ihana pakkanen

Vaikka auto jo hyytyi [täytyi vaihtaa uusi säteilylämmitin rikkoutuneen tilalle, ei tahtonut menopeli lämmetä!] ja lasten kanssa ei kauheasti viitsi ulkoilla niin silti tämä pakkanen on jotenkin tosi tervetullut. Tuntuu ihanan raikkaalta ja ulkona on niiiin kaunista! Ja tavallaan se myös antaa hyvän syyn vaan olla, vetää viltin korviin sohvalla jos siltä tuntuu. :) Jotenkin tähän vuodenaikaan kuuluu myös makeat jälkiruoat lasten iloksi. ;)



No, totuus on kyllä myös se, että tämä talo lämpiää puilla, eli ihan mitääntekemättä ei voi olla. ;) Myös emokoiraa täytyy ulkoiluttaa säännöllisin väliajoin, joten nokkaa on näytettävä ulkona useamman kerran päivässä, mutta hyvä niin.



Olen miettinyt mammaraukan masunalusta, kun se on ihan paljaana ulkoillessa. Että ettei tule rintatulehdusta. Muutenhan nämä koirat vaan rakastavat kylmyyttä, yläkuvassakin näkyy kuinka ei paljon pakkanen koiraa haittaa vaan makailee ulkona. :)

Nyt täytyy sutaista vähän meikkiä nassuun, vaihtaa pitkät kalsarit ( :D ) farkkuihin ja rynnätä kuoroharkkoihin! Onneksi auto on lämpiämässä... ;)

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!