sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Heipä hei!

Onpa tullut taas pitkä tauko. Jotenkin en vaan ole saanut aikaiseksi tulla tekemään postausta. Meillä läppäri vetelee ihan viimeisiään, niin se onkin saanut olla ihan rauhassa. Jos en ole wordiä tms. tarvinnut niin nettiä on tullut käytettyä ipadillä tai puhelimella.

Mutta nyt tajusin, että voihan tällä padilläkin blogata! :) Kuvat ei ehkä ole laadultaan (jatarkotan nyt teknisiä puolia, en nyt muutenkaan mikään huippukuvaaja ole.. ;) ) Mutta saapahan jotain muistoa itselle, muuten kun ei niin päivä kirjaa tule pidettyä. Jos joku sattuis vielä tänne eksymäänkin... ;)No, mitäpä meille sitten kuuluu? Eipä ihmeempiä. :D Lapset kasvaa, pikkusiskostahan sen etenkin näkee. Kevät tekee tuloaan ihan hurjaa vauhtia, eilenkin oli aivan mahtavan lämmin ilma, ja aloitettiin grillikausi. :) (jaha, ja nyt sataa räntää...)

Viime viikolla mieheltä leikattiin olkapää ja hän jäi sairaslomalle. Vielä monta viikkoa yhteistä kotiaikaa jäljellä, harmi kun esim. remppaprojektia ei pysty viemään eteenpäin... No, jos jossain vaiheessa edes jotain. :) Viime viikolla myös tehtiin ensimmäiset kevätkylvöt; kahdenlaista tomaattia, kuukausimansikkaa ja vesimelonia, joista kahta viimeistä en ole aiemmin kokeillutkaan! Nyt jos koskaan olisi sille kasvarille tarvetta! Mutta jos se ei nyt vielä tänäkään keväänä valmistu, niin laitetaan melonit lavaan lasin alle.

Vielä jäi kesäkurpitsa ja paprika kylvämättä. Samoin jotain kukkien siemeniä pitäisi vielä laittaa, mutta en ole päässyt "kunnon siemenkauppaan" vielä, haluaisin enemmän valinnanvaraa kuin mitä lähikauppa ja robinhood tarjoaa..

Tänään on edessä kukmityttöni synttärit Espoossa, sinne lähdemme kaksin isoveljen kanssa. Olin hieman haaveillut josko Ikeassa ehtisi pyörähtää ennen synttäreitä, mutta koska se aukeaa vasta klo12 niin taitaa jäädä väliin...

Mukavaa sunnuntaita! Tämähän onkin ihan hauskaa näin! :D


Laura

4 kommenttia:

 1. Heipä hei! Hauska kuulla sustakin :) Mä en olekaan vielä koskaan kokeilla postaamista padillä, mutta vois kokeilla joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun blogista löytyy muuten sulle pikku haaste ;)

   Poista
 2. Heippa, JOnna ja kiva kun oot käynyt! :)

  Mä kävin nopsaan kurkkaamassa sen haasteen, kiitos! Jospa ehtis vaikka tänään pikkusiskon päikkärien aikana paneutua! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää kylvöt :) Kuukausimansikka on superhyvää! Meillä kylvöt vielä odottavat pihalla seisovan multavuoren siirtoa. Toiveissa saada ainakin turvekaton siemenet kylvettyä. Kiva kun kävitte tänään :) Yhteyksiin. K

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!