perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pinkkiä! (ja hyvää juhannusta!)

Aamulla tein vähän istutushommia. Paikallisella puutarhalla oli pelargonit 5kpl/10€ joten eilisellä juhannusostosreissulla oli pakko siellä poiketa, ja ostin kuin ostinkin täksikin vuodeksi noita kaunokaisia. Vähän raaskujahan ne oli, mutta minun hyvässä hoidossani ( ;) ) ne kyllä alkavat pian kukoistaa. Kaveriksi laitoin lumihiutaleita.



 Huomasin, että tänä vuonna meidän kesäkukat ovat erikoisen vaaleanpuna- ja pinkkivaikutteisia. Mistähän sekin lie johtuu, tietoisesti en ole näitä värejä valinnut. :D Kaipaa kyllä oranssia kaverikseen, joten ensi viikolla täytyy käydä kukkaostoksilla vielä kerran. Se saa olla viimeinen tälle kesälle. Ehkä. ;)

Myös huhtikuussa kylvämäni kuukausimansikat piti taas kerran istuttaa isompaan astiaan, ja koska niille suunnittelemaani paikkaa [lavassa kasvihuoneen edessä] ei ole vielä olemassa saivat ne väliaikaisasunnon koriruukusta. Innokas apuri oli tietenkin mukana istutuspuuhissa, pinkkinä. ;)



Hauska juttu on, kun yhteen vanhaan saaviin on joku orvokki ihan omia aikojaan siementänyt ja nyt tuosaavi on täynnä pientä orvokkia. Myös viereiseen koriin niitä on eksynyt harvakseltaan. Aiemmin noissa on siis ollut tomaattia ja kesäkurpitsaa, mutta olkoon nyt orvokeilla kun kerran kukka niin päätti. :)



Näiden kuvien myötä toivottelen kaikille oikein mukavaa juhannusta! :)

Laura

4 kommenttia:

  1. Ihanaa juhannusta teidän perheelle! <3 Minultakin löytyy (vaaleanpunainen) pelargoni lumihiutaleen kanssa ruukusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelargoni ja lumihiutale on hyvä ja tuttu yhdistelmä. :) Kiitoksia, juhannus oli kyllä kiva! Toivottavasti teilläkin, Jenni! <3

      Poista
  2. Ihania pikkuorvokkeja saavissa! Pelargonitkin varmasti elpyy pinkin puutarhurin hyvässä hoidossa ;) Kahvitellaan jossakin välissä! Ollaan koko perhe nyt lomalla, jes! K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi orvokit oli ihana ylläri, muistan et viime kesänä siihen saaviin oli jostain ilmestynyt yksi orvokki, annoin sen siinä olla issekseen, joten näköjään siemensi koko saavin täyteen. :D Kahvitellaan, ja tulkaahan vaik koko poppookin kylään, kun ei se teidän perheen vanhin miesvahvistus ole vieläkään meillä päässyt käymään. ;D

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!