sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Sateenkaarisynttärit

Jos isoveljen synttärit oli monokromaattiset niin lasten yhteissynttäreiltä ei väriä puuttunut! Teemaksi valikoitui Sateenkaari ja koetin tuoda sitä esille erilaisin koristein ja leivonnaisin.

Ompelin mm. paperisen palloviirinauhan, tein sateenkaarikakun, dippasin vaahtokarkkeja valkosuklaaseen ja ripottelin päälle koristerakeita. Toki perinteinen lippuviirinauha ja ilmapallot ja tuikut olivat väristykseltään sopivat.

Kakun ja vaahtokarkkien lisäksi tarjolla oli cocktailpiirakoita päällysteineen, pikkupizzoja, puoloffee, M&M Cookieseja, suklaa-vadelmamuffinsseja ja toffeekarkkeja. Kakkuun sain inspiraatiota tästä ja tästä kakusta. :)
Huh, nyt on taas ollut juhlaa kerrakseen. :) On tämä aina jonkinmoinen rypistys tämä lasten synttäriputki, mutta muutaman vuoden kuluttua juhlitaankin sitten kolmena päivänä kun pikkusiskokin saa omat kaverisynttärit. Sitä odotellessa. ;)


Laura

2 kommenttia:

 1. Hauskoja, kivoja teemoja teillä! Mä taidan pitää nämä mielessä kun alkuvuodesta juhlitaan kaikkien meidän lasten synttäreitä. Ovat tosin niin isoja, etteivät ehkä enää kaverisynttäreitä samalla tavalla pidä kuin pienempänä, mutta näistä saa kyllä rakennettua isommallekin teemaa. Mustavalkoinen oli tosi cool ja tää värikäs sopii myös isommallekin :) Kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei JOnna ja kiitokset! :) Meillä kun lasten synttäreitä juhlitaan yhdessä niin täytyy yrittää keksiä molemmille (pojalle ja tytölle joilla on 6 vuotta ikäeroa, aika "helppo" tehtävä.. ;) ) sopiva teema. :) ja toi mv-teema oli vaan tosiaan cool. Kunpa olisin keksinyt sen aiemmin niin olisin,voinut toteuttaa hienommin!

   Kiva jos sait inspiraatiota näistä! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!