maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen aikaan









Muutamia pääsiäiskuvia meiltä kotoa. :) Kuten näkyy, ei meillä pääsiäiskoristeita ole viljelty mitenkään ylettömästi. Ja ehkä ihan hyvä niin nimim. "keräilin viimeiset unohtuneet joulukoristeet pois hieman ennen pääsiäistä.. " :D (mut miten se laulu menikään? "joulu on tullut taas, se pääsiäiseen asti kestää"...? :D )

Pääsiäisen aikaan ollaan kyläilty oikein urakalla, ja tänään olisi vielä yksi kyläpaikka edessä. Nyt kuitenkin ajattelin polkaista tuohon lähisalille karistelemaan suklaamunia vähän kauemmaksi vyötäröstä.. ;)

Aurinkoista päivää! :)

Laura

11 kommenttia:

  1. Ihanan kodikasta teillä Laura! Mä katselen erityisesti kateellisena teidän pääsiäisruohoja. Meillä ei kumpikaan kahdesta itänyt kunnolla. Sen sijaan meillä on pääsiäiskoristeita ... riittävästi. Meidän neiti 11v rakastaa pääsiäistä ja haluaa koristella kunnolla.

    Kiitos muuten haasteesta, otan sen sieltä mukaan tässä joku päivä! )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, JOnna! :) Ei meillä olekaan muuta kuin tuo yksi ruoho, ja siinä on siis rairuohoa ja ohraa sekaisin. (ja tietty pojan koulussa kasvattama ohrapurkki) Kylvin sen....ehkä viikko sitten ajatellen olevani tosi myöhässä mutta olinkin just oikeessa ajassa. :D Ja tänään se oli jo vähän nuupallaan kun unohdin kastella eilen. (pojan ohraa onkin kasteltu sitten niin että alkaa kellastua liiasta kastelusta. Kultainen keskitie, missä olet..? )

      Musta olis ihan kiva jos olis enemmänkin koristeita (meillä on siis hitunen enemmän kuin kuvissa näkyy, mutta tosiaan ihan vaan hitunen) mutta joo, mulla sitten tuppaa nää juhlat venymään niin hyvä näin. ;)

      Kiva että otat haasteen vastaan! :)

      Poista
  2. Kaunis olkkari. Ihana sohvapöytä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kaisa! :) Sohvapöytänä on famulta perimäni arkku, niin rakkaaksi muodostunut tässä lyhyen ajan sisällä. Viime syksynä se siisn meille tuli. Famullani se oli parvekkeella säilytyskalusteena ja pöytänä tietty. Meillä se on ollut tyhjänä, en oikein tiedä viitsinkö alkaa täyttämään sitä millään. Lelut olis tietysti aika looginen juttu mitä sinne laittaa, mutta sitten se arkku olis aina auki ja sitä en halua...!

      Poista
  3. Teillä on niin seesteisen näköistä! Ja tosiaan, aivan ihana arkkupöytä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tuolta on nyt seesteisyys kaukana kun nuorempi on levittänyt taas tavaransa pitkin olkkaria. :D Jospa illalla sitten taas jaksan kerätä ne pois, tai vaikka yhdessä neidin kanssa.. ;) Mun täytyis kuvata seuraavaksi tuosta seuraava nurkka, missä siis on lelut ja telkkari ja hylly...ei oo ihan noin seesteisen näköinen nurkka, valitettavasti. Ehkäpä teen sen joku päivä, sit kun on se päivä että se nurkka miellyttää silmääni.. ;)

      Poista
    2. Mutta siis kiitos, Marika! :)

      Poista
  4. Nättejä kuvia! :) mun suosikki on toi yksinäinen narsissi kahvikupissa. Mukavaa huhtikuun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hops, olenpas unohtanut tähän vastata. Kiitos Teija, samoin myös sinulle mukavaa huhtikuun jatkoa! Puolet onkin hujahtanut jo ohi, hui! :D

      Poista
  5. Ihana tuo olohuoneen pöytänä toimiva puulaatikko ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika, se on kyllä minustakin tosi ihana! :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!