perjantai 28. elokuuta 2015

elokuun illat






..kohta nekin on jo tältä vuodelta ohi. Kauheeta vauhtia menee nyt aika jotenkin. Huisketta sinne ja tänne ja kauheesti tekemistä. No, eipähän käy aika pitkäksi!

Ja onhan mulla ollut ihan täysin luppoaikaakin. Eilen meillä kävi kylässä Heli ja turistiin hetki niitä näitä teekupposten äärellä. Tai chai latteahan me juotiin. ;D Mutta kiva oli, että Heli pääsi piipahtamaan! :)

Illalla sitten nappasin pari kuvaa hämyisestä olkkarista, taas vähän uudesta kuvakulmasta. Mä rrrrrrrakastan näkymiä huoneesta toiseen, ja tuossa näkymät ovat eteiseen ja keittiöön. Mut oikeesti, ei tarvi olla kummonen näkymä, kun se on vaan huoneesta toiseen, niin mä oon yleensä ihan myyty. En tiedä mikä siinäkin on. :) (semmoinen mielikuva, että jossain haasteessa tämän oon kertonutkin jo) Kuvissa myös vanhasta perunalaatikosta tuunaamani lehtikärry. Tuli oikein kiva! (mutta voivoi miten ruma meidän olkkarin lattia on, uh. Onneksi remontin yhteydessä siihenkin tulee muutos!)

Tänään olen sitten mm. laitellut kirppiskamoja valmiiksi ja leiponut ja käynyt kylätorillakin. Huomenna olisi sitten valtakunnallisen siivouspäivän puitteissa meillä pihakirppis ja pop up -kahvila vanhempieni pihalla. :) Kaunista ilmaa lupailee, toivottavasti ostajiakin tulee... Tai kahvittelijoita. :)
Illalla vielä ystäväpariskunnan synttärikemut, eli kivakiva päivä tulossa! :)

Kivaa viikonloppua sinulle!

Laura

7 kommenttia:

  1. Oli kiva käydä! Niin äkkiä aika hujahti!

    Ja hei, löysin sun ohjeilla hyvin perille sinne toiseen paikkaan ja mikä huipuinta, myös takaisin pois samaa reittiä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja piti vielä sanoa että kivat kuvat! Teillä oli paljon kivoja juttuja siellä ympäri taloa, toi keltainen "ritilähylly" esimerkiksi, tuleepa siitä kiva kuvio seinään kynttilän valossa!

      Poista
    2. noniin, hieno juttu! :) Ja kiitos, oma silmä tietty tottuu kaikkeen mutta kyllä eilen kun kävi Loviisan wanhoja taloja ihmettelemässä (ja pikkusen kadehtimassa .. ;) ) niin totesin että on meillä kuitenkin ihan kivasti tilaa kotona vaikka tavaraakin on. ;)

      Poista
  2. Tänäänkö on valtakunnallinen siivouspäivä? Kello on nyt seitsämän. Taidanpa kohta aloittaa:) rasavilillä on juoksu ja sottua on tullut. Myös pari teiniä on osallistunut sotkutalkoisiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo voihan sen noinkin ottaa. :D Täällä on siivottu ihan muina päivinä kuin siivouspäivänä, jolloin mä yritin päästä eroon romuistani, mutta kovin oli vähän porukkaa liikenteessä... :/

      Poista
  3. Ohhoh... Multa jäi kyllä tuo siivouspäivä väliin, mutta otetaan vahinko takas sitte joku päivä ;) Oikein mukavaa viimoista Elokuun viikonloppua sulle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinaatko kirppiksen vai siivouksen suhteen? ;) No, kummin päin vaan niin eiköhän toisenakin päivänä se onnistu. :D Kiitoksia, sinne myös kivaa elokuun vikaa!

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!