tiistai 11. elokuuta 2015

viimeisiä viedään...












Loma alkaa tehdä loppuaan. Meinasin kirjoittaa että kesä, mutta kaipa se nyt kuitenkin on myönnettävä ettei kesä koulunaloitukseen lopu. [vaikka kyllä se siltä nyt tuntuu jotenkin] Joissakin kaupungeissa koulu taisi alkaa jo tänään, täällä meillä se alkaa torstaina.

Täällä ollaan oltu niiiin lomalla etten ole saanut aikaiseksi täällä blogimaailmassa pyörittyä, ihan muutamaa satunnaista pikavisiittiä lukuunottamatta. Omatkin postaukset on jääneet väliin, vaan nyt ajattelin taas aktivoitua! :)

Mökillä on käyty tässä välissä pari kertaa. Ihanaa, että vielä pääsi kunnolla nauttimaan mökistäkin, alkoi jo paniikki melkein iskeä, kun oltiin vain kerran kesäkuun alkupuolella käyty! No, nyt on oltu, viimeisimmäksi jopa 5 päivän reissulla, jolta palattiin siis eilen. Instan puolella on näkynytkin kaikenlaisia reissukuvia. [hih muuten, ennen kuin itse olin instassa niin "kirosin" kaikkia bloggaajia jotka olivat "siirtyneet" instaan, eivätkä niin aktiivisesti blogia päivittäneet ja hups, mitä teen nyt itse...? ;) ] Niin, instasta minut löytää nimellä lauraraparperinalla. :)

Viime torstaina siis lähdettiin lasten kanssa kolmisin mökille. Matka sujui hienosti, mutta kauppareissun jälkeen huomasin etten ollut ottanut vesikanisteria mukaan... No, onneksi niitä saa ostettua ja kaupan seinustalla täytettyä. :D
Perjantaiaamu oli kyllä niin ihana, kun lapset aamupalan syötyään siirtyivät leikkimään keskenään ja sain ihan itsekseni lukea Unelmien Talo&Koti -lehteä ja vaan olla! :D Sitten siirryttiin rantaan, jossa lapset jatkoivat leikkejään ja minä lehden lukemista laiturilla aurinkotuolissa. Ihan huippua! :)
Illalla sitten saapui mies myös mökille töittensä jälkeen.
Lauantaina lähdettiin kaupunkiin; minä suuntasin salille (jossa sain olla ihan yksin! :o ) ja perhe kauppaan. Oli kyllä jotenkin tosi jännää mennä vieraalla paikkakunnalla vieraalle salille, en tiedä miksi! :D Mutta tosiaan, eipä siellä ketään muita ollut sinä aikana kun itse olin. Juttelin omistajan(?) kanssa ja hän kertoi että tähän aikaan on vielä hiljaista, liekö sitten hieman syrjäisempi sijainti syynä. Keskustassa olisi ollut myös useampi sali, mutta kaikkiin olisi pitänyt olla jäsen että olisi päässyt! Tyhmää mun mielestä, mutta onneksi siis tämä yksi oli auki. Salin jälkeen mentiin porukalla keskustaan Katusafkaa -tapahtumaan. Oli kyllä hauska pikku tapahtuma, kameraa vaan ei ollut mukana..
Lauantai-iltana saapui paikalle sitten siskoni lapsineen ja sunnuntaina vielä omat vanhempani. Semmoista leppoista ajanviettoa, vesileikkejä ja marjanpoimintaa. Mitä nyt mökillä yleensä tehdään. :) Jännä myös miten erilaisia iltoja (ja säätiloja) saimme mökillä kokea; yhtenä tyyntä, toisena kovaa tuulta, kolmantena vaaleanpunaisia pilviä ja mielettömän komena sateenkaari.... Luonto on mahtava! Sekin täytyy mainita, että lauantaina kaupungissa oli helle ja kun saavuimme mökille niin siellä tuuli todella kovaa ja jyrisi. :)

Voi olla että oli kesän viimeinen mökkeily, sillä koulu tosiaan alkaa loppuviikosta. Kotona on hirveästi myös hommaa ja kunhan tämän postauksen saan maailmalle niin lähden tästä yläkertaan roudaamaan tavaraa pois rempan tieltä. Vähän jos jouduttaisi sen alkamista. ;)

Mukavaa alkuviikkoa! Joko siellä on palattu arkeen? :)

Laura

4 kommenttia:

  1. Hieno paikka ja tuollaisista rottinkituoleista haaveilen. Täällä osa porukasta starttasi koulun tänään. Itse jatkan hoitovapaalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mökki on ollut pystyssä jo 38 vuotta, tai no 39 vuotta sitten on rakennus alkanut mutta sitten -77 mökki valmistui. Silti minusta jollain tapaa hyvin moderni mökki. :)

      Meilläkin tosiaan kuopus vielä kotona pari kuukautta, sitten alkaa se todellinen arki! :o

      Poista
  2. Ihanan näköinen mökkipaikka <3 :) Mekin eilen kotiuduttiin mökiltä ja kylläpä nyt vastustaa tämä arkeen ja kotiin palaaminen taas :P Mutta kaikki kiva loppuu aikanaan ja kai se arkikin tästä lähtee rullaamaan taas omalla painollaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mullakin oli hyyyyvin ristiriitaiset fiilikset eilen mökillä kotiinpaluusta. Toisaalta oli ihana lähteä kotiinkin (kun täällä ootti kunnon työmaa :D ) mutta toisaalta niin haikeeta, kun en tiedä päästäänkö vielä tänä kesänä mökille.. :/ Ja muutenkin tämä kesä tuntuu jotenkin viimeiseltä vapaalta kesältä. *huokaus* Mutta niin, arki se on kuitenkin mikä on meillä eniten läsnä ja kyllä sekin ihanaa on kun siihen taas tottuu. :)

      Niin ja kiitos, mökki on niin ihana paikka! <3

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!