sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Juhlaviikonloppu!










Kulunut viikonloppu on ollut meidän perheen lasten synttäriviikonloppu. Heillähän on siis päivää vaille 6 vuotta ikäeroa, joten juhlinnat menee yhdellä rytinällä. Toisaalta ihan kivaa ja toisaalta ei... Mutta näin se kuitenkin on. :)

Perjantaina aloitettiin esikoisen kaverisynttäreillä (niistä myöhemmin) ja eilen oli lasten yhteiset synttärit sukulaisille ja kummeille. Olin ajatellut pilvet ja pisarat -teemaa, mutta koska tämä oli tosiaan ensimmäinen työviikkoni niin en sitten ehtinyt ja jaksanut alkaa ihmeellisiä toteuttamaan. Aamupäivällä päätin sitten kuitenkin väsätä pienen pisara -koristeen. Leikkasin erivärisistä papereista pisaran muotoisia paloja ja liimasin langan menemään aina kahden samanvärisen pisaran välistä. Ompelukoneella olisi homma ollut ehkä hitusen nopeampaa, mutta kone alkoi ryttyilemään heti alkumetreillä joten päädyin liimaamiseen. Ihan hyvä niin, sillä lopputulos on noin kyllä siistimpi. Eikä se liimaaminen nyt paljoa sen hitaampaa ollut, eniten aikaa meni leikkaamisessa.

Tarjolla oli juustosarvia jotka tein keskiviikko-itana paistoa vaille valmiiksi pakkaseen, pulled pork -ruisnappeja (pulled porkin paistoin aamupäivän aikana), tomaatti-basilika-mozzarella -cocktailtikkuja, sekä oltermanni-rypäle -cocktailtikkuja suolaisina, sekä mustikka-valkosuklaa -muffinsseja kuorrutteella (leivoin ja paistoin pakkaseen jo keskiviikkona), brookieseja jotka äitini teki, jäätelökakku (jonka tein pakkaseen torstai-iltana), keksejä ja karkkeja jotka toin laivalta tuliaisina.

Olohuonettakin halusin hieman koristella juhla-asuun, ja kaapista löytyi yksi Tigerin lippuviirinauha, jonka sitten viritin kattoon nastoilla. Kivaa juhla-ilmettä antaa kyllä. Foliopallon pikkusisko sai isoveljensä kaverilta perjantaina. Ihanasti ajateltu. <3

Nyt on tosiaan viikonloppu hujahtanut ohi juhlineen (tänään kävi vielä viimeiset vieraat) ja harkkoineen. Todella paljon on arki nyt muuttunut minun töiden ja pikkusiskon hoidon myötä. Molemmilla on alkanut kivasti; itse viihdyn mainiosti paikassani (jo nyt harmittaa että kestää vain jouluun asti) ja pikkusiskokin taitaa viihtyä hyvin päiväkodissa ja mummilassa. Tuntuu vaan että iltaisin ei oikein mitään ehdi. Opiskeluja en ole saanut eteenpäin ollenkaan, ja se vähän ahdistaa... Mutta jospa ensi viikolla kun ei ole synttäripohdintoja enää päässä.

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa! :)

Laura

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset juhlat ja tarjottavat! :P :) Hyvää alkavaa viikkoa sinne myös!

    VastaaPoista
  2. Onnittelut lapsosille!

    Ja sä olet kyllä TODELLA ehtiväinen!!! Noin mahdottomasti oot leiponut ihanan näköisiä herkkuja, ja koristeet on tosi kivat myöskin. Kyllä kelpaa juhlia noissa merkeissä!

    Kiva että viihdyt töissä, kukapa tietää vaikka jatkoakin sieltä tulis...? Kovasti tsemppiä arkeen sinne, toivottavasti nähdäänkin taas jossain kohtaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Heli! :) Ja joo, ehkä mä sit ehdin kuitenkin ihan kivasti. Tuntuu vaan että kun normaalisti on ollut paljon enemmän aikaa niin sitä on jotenkin ehkä ajatellut vaan enemmän jne. :D

      Viihdyn kyllä tosi hyvin, näin parin viikon kokemuksella ja tuntuu että oon kyllä valitsemassa ihan oikean suunnan elämälle. :)

      Olin kyllä tosi kiva nähdä pitkästä aikaa!

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!