tiistai 31. toukokuuta 2016

Muistamisien aikaan


Lapsiperheissä tämä aika vuodesta merkitsee paitsi kesälomien alkua (no, ainakin niille lapsille) myös kevätjuhlia. On tarhan, harrastusten, kerhojen, koulun ym. kevätjuhlia ja itsestäni on ainakin mukava muistaa oman lapsen hoitajaa ja opettajaa jollain henkilökohtaisella lahjalla. Mutta siinäpä sitten aina päästään siihen pulmaan, että mitä sille hoitajalle tai opettajalle sitten hommataan? Mielestäni parhaita lahjoja ovat lähinna ns. kulutustavarat, sillä sen open tai hoitajan makua kun ei välttämättä tiedä ja toisaalta yksittäiset kipot ja kupit ovat varmaan hieman...noh, ehkä ärsyttäviäkin kun niitä alkaa kertymään...

Tänä vuonna hommasin tarhan kaikille tädeille yhteisesti ison laatikon pipareita ja paketin luomukahvia, sillä kyllähän he vielä kahvihetkiä tulevat työssään viettämään tämänkin kesän aikana ennen lomiaan. Tytön omalle hoitajalle kun mietin viemistä, niin äitini ehdotti yrttiruukkua. Mielestäni idea oli hyvä, mutta kun lähdin yrttiostoksille, silmiini osuikin tomaatin taimi, jossa oli valmiina jo tomaatteja! Mielestäni tämä oli kiva lahja, varsinkin kun uskon hänen harrastavan ainakin jonkin verran puutarhan hoitoa. :) Korteiksi piirsin ns. värityskuvat, jotka tyttö saa vesiväreillä vielä värittää ennen illan kevätjuhlaa.

Tänään kävin itse aamulla entisen työpaikkani henkilökunnan kahvitilaisuudessa ja sain kiitokseksi työstäni juurikin ruukullisen yrttejä! Niin ihana lahja kyllä ja hauska yhteensattuma että itsekin olin sellaista kaavaillut lahjaksi! :)

Pojan opettajalle on ajatuksissa hommata Rento -saunatuotteita. Itsekin olen niitä käyttänyt ja jotenkin ajatus, että opettaja pääsee rentoutumaan kesällä ansaitulla lomalla tuntuu oikealta.

Minkälaisin asioin olette opettajia ja hoitajia muistaneet aiemmin tai aiotte muistaa tänä vuonna? (jos aiotte siis :) ) Vinkit tulevia vuosia varten ovat tervetulleita! ;)

Laura

2 kommenttia:

  1. Me annettiin päiväkotiryhmän aikuisille naapuritilan ruisleivät ja itse tehdyt kortit. Annettiin yksi myös päiväkodin keittiöihmisille kun on taas koko vuoden hoitanut allergia-lapsen ruokailut ihanasti. Tykkäsivät kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No uskon, että tykkäsivät! :) Tuommoiset onkin just parhaita.

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!