maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikonloppuna



Lauantaina siivoiltiin, leivoin siskon synttäreille, tehtiin hyvää ruokaa ja illalla lämmitettiin ulkosauna taas ihan liian pitkästä aikaa. Pakattiin nuorimmainen viltin sisään ja tassuteltiin kuun valossa pihan poikki saunomaan. Pikkusiskolle oli vanna lauteilla niin saatiin löylytellä vähän pidempään. :) Meillä on siis tuolla navetan päädyssä vanha ja erittäin hyvä sauna, löylyt on aina ihanan lempeät! Ainoa miinuspuoli on ettei siellä pysty peseytymään, vaan se on tehtävä täällä sisällä. Siihenkin on tulossa muutos, kunhan tässä ehditään kaikilta muilta remppasuunnitelmilta...Saunasta lisää toiste!


Sunnuntaina oli mahtava auringonpaiste, eikä Einokaan yltänyt ihan myrskylukemiin täällä joten ohjelmassa oli pihan siivousta aamupäivällä ennen kuin mies lähti (yli)töihin ja me muut toisen isosiskoni synttäreitä juhlimaan.



Allaolevan kakun leivoin tällä ohjeella vähän mukaellen. Maitosuklaan vaihdoin tummaan suklaaseen, ja siihen tummaan täytteeseen lisäsin valkosuklaarouhetta ja puolisen desiä sokeria- Espressojauhe jäi pois, muuten taisi mennä ohjeen mukaan. Aika herkkua!


Oikein mukava viikonloppu siis! :) Mukavaa viikonalkua, ihanaa kun aurinko paistaa!

Laura

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! <3 Ja tuo kakku näyttää niin herkulliselta, namskis! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin oikeesti tosi hyvää, ehkä olis pärjänny yhdellä liivatteella/täyte vähemmän niin olis ollut ns. pehmeempää mutta juu, namskis indeed! :D

      Poista
  2. Aivan ihanan herkullisen näköinen kakku, nams.

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!