sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Puuhakas päivä!

Tänään on ollut todella puuhakas päivä! Tuntuu että olen saanut jotain aikaankin! :D

Aamulla päätin että nyt vihdoin laitetaan terassin ehostus alulle. Minulla on (sinnekin! :D ) kaikennäköisiä suunnitelmia, mutta niitä ei voi toteuttaa ennen kuin lattia on ehostettu. Terassi on rakennettu n. 6 vuotta sitten ja häpeäkseni tunnustan että silloin asennetuja terassilautoja ei ole hoidettu millään lailla sen jälkeen... 

Ensin lakaisin ja pesin terassin, ja jäin odottelemaan puoltapäivää että kaupat aukeaisi... ;) Mies kävi sitten hakemassa harmaata vesiohenteista öljyä ja minä kääräisin hihani ja ryhdyin hommiin! Tai no, bikineissä touhusin kun oli aika lämmin... ;) Onneksi mies osti pensseliin myös jatkovarren niin ei tarvinnut koko terassia polvillaan maalata, vaikka sitä ei olekaan kuin 11m2. 
Tykkään tuosta tummemmasta pinnasta kovasti, tosin toisen kerroksen tuo vaatii, sen verran laikukkaalta nyt päivän kuivuttuaan se näyttää. Mutta ei se mitään, huomenna toinen kerros ja eiköhän se ole siinä! Ennen - jälkeen -kuvissa muutosta ei niin hirveästi kyllä näy, mutta livenä muutos on kyllä melkoinen. Äsken nappasin vielä kuvan tänhetkisestä tilanteesta, ja siinä näkyy että on vähän laikukasta.Kun olin saanut homman valmiiksi suunnattiin koko porukka läheiselle uimarannalle. Oli ihana vaan olla rauhassa, katsella lasten touhuja ja itsekin polskia! :) Ranta on tosi suosittu, kauempaakin köy porukkaa vaikka se on tosi pieni. Kivasti kuitenkin aina mahdutaan. 
Illalla vielä tein hilloa jääkaappin pariksi päiväksi "unohtuneista" mansikoista ja siitä inspiroituneena paistoin iltapalaksi lettuja! 

Erittäin onnistunut päivä siis kaikin puolin! Näitä lisää! :)

Laura

P.s. Mä en kyllä tykkää tällä padillä postailusta, vaikka tämä aika helppoa ja kätevää onkin. Mutta nää kuvat.. :/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!