maanantai 17. marraskuuta 2014

Joulun värejä

Aion pitkästä aikaa osallistua kylämme käsityöläisten joulupuotiin. Minulla on ollut ehkä kolmen-neljän vuoden tauko, mutta nyt tuntui että olisi aikaa ja innostusta närpätä kaikenlaista puodille myyntiin. Noh, innostusta kyllä mutta aikaa...no ei niin paljon. :D En oikein ymmärrä miten tuntuukin että viime viikot ovat olleet poikkeuksellisen kiireiset ja lokakuun loppupuolelta jouluun asti joka ikisenä viikonloppuna on jonkinlaista menoa. Mutta puodille olen ilmoittautunut joten näpräillään aina kun ehditään! :)

Tänään kun taittelin ja liimailin joulutähtiä, mietiskelin minkätyylisistä jutuista tykkään nyt. Viime vuosiin astihan olen ollut semmoinen että "joulu on kerran vuodessa vaan, kaikki koristeet esille!", mutta nyt on ehkä ihan hitusen ollut huomattavissa muutosta ilmassa ja olen alkanut hieman enemmän valikoida mitä koristeita esille tulee. "trendijoulujen viettäjää" minusta tuskin koskaan tulee, sillä kyllä tietyt "epämuodikkaat" koristeet vaan täytyy aina saada esille. Aina. ;)

Nyt siis kuitenkin mietin, että tykkään ihan hirmu paljon nyt pinnalla olevista jutuista erityisesti harmaasta ja luontoaiheista mm. peuroineen. Toisaalta aina varma punainenkin miellyttää, mutta pienemmissä määrin kuitenkin kuin vaikka se harmaa. Katselin eri kauppojen tarjontaa ja tein pari pientä kollaasia asioista joista tykkään. Tässäpä ne! :)


 Harmaan kollaasi: 
paperitähti ja joulupallo House doctorilta
Kalenterikynttilä ja tähtituikkukupit Tine K Homelta
Peuratyyny Hobby Hallilta
Muut tyynyt H&M Homelta

Punainen kollaasi:
Marimekon pussilakanat Hobby Hallilta
Peuralautanen ja kahvikuppi H&M Homelta
Koristeet ja peltipurkit Ikeasta

Toki kaikista näistä kaupoista löytyisi kyllä vaikka mitä ihanaa ja kiinnostavaa, mutta tässä nyt pieni pintaraapaisu virtuaali-ikkunashoppailua. :)

Laura

p.s. Muista äänestää sisustusniksit.fi kilpailussa, voit voittaa akkuporakoneen! Mikäli haluat äänestää minua niin tästä pääset äänestämään postaustani. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!