lauantai 6. joulukuuta 2014

ItsenäisyyspäivänäTänään itsenäisyyspäivänä meillä onkin ollut hyvin puuhakas päivä. Mies lähti jo ennen kukonlaulua perinteisiin hirvenhaukkukokeisiin tuomariksi kun me muut vielä käänsimme kylkeä. Kun sitten päivä (melkein jo) valkeni saatiin iloksemme huomata että ulkona oli satanut ja satoi yhä lunta! Vihdoin!

Aamupäivän siivoskelin ja touhusin kovasti piparitalkoita, kun siskoni soitteli ja ehdotti että tulisivat lasten kanssa kyläilemään. Näin saatiinkiin lisää väkeä talkoilemaan, ja mukavaa seuraa kaupan päälle! Aika monta pellillistä - ja pieni talo - saatiin, eikä yksikään palanut, ei edes se viimeinen! ;)

Iltapäivällä suuntasimme vielä kummityttöni synttäreille, eikä lapset olisi lähteneet millään kotiin. :D Ja mukavaahan meillä sielläkin oli, että ei sinänsä mikään ihme.
Kotiin kuitenkin päästiin, katsomaan Linnan juhlia, vaikka ei se nyt niin yksinkertaista ollut niihin keskittyä väsyneiden lasten kanssa... Kuitenkin aika huikeita asuja ehdin bongata siellä täällä. Poika ihmetteli, että "kuinka kauan tää oikein jatkuu?", mutta kyllähän se vaan kuuluu [ainakin minun] perinteiseen katsella pari-kolme tuntia kättelyä ja tanssahtelua... ;)

Nyt lapset ovat unten mailla ja minä nautiskelen rauhallisesta illasta. :) Huomenna meillä on kuoron keikka vanhainkodissa. Maanantaina harjoituksissa herkistyin kun ajattelin vanhuksia ja famuani, saa nähdä kuinka käy huomenna. Famuni oli Lotta aikanaan, häntäkin siis saamme kiittää tästä päivästä.

Iltahämyssä,

Laura

p.s. Arvonta on päättynyt, julkistan voittajan huomenna! :)

2 kommenttia:

  1. Kivanoloinen tämä sinun blogisi. Tykkään. Kuvissasi on mukavia kuvakulmia ja niistä välittyy hyvän arjen tunnelma. Mukavaa 2. adventtia sinulle, Laura!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Krisse! Olipa kivasti sanottu! :) Ja kiitos samoin sinulle, mukavaa 2. adventin iltaa! :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!