torstai 4. joulukuuta 2014

Pikkusiskon joulukalenteri


Alkuviikosta esittelin isoveljen Lego-joulukalenterin ja nyt on vuorossa pikkusiskon kalenteri. Olen kalenterin ommellut vuosia sitten isoveljelle vähän hetken mielijohteesta ja jälkikin on sen mukaista, mutta asiansa ajaa, enkä ole siis nähnyt tarpeelliseksi tehdä uutta. Kalenteri oli jonkin aikaa vailla käyttöä, mutta nyt pääsi käyttöön pikkusiskolle.

Kalenterista löytyy siis joka päivä jokin pieni (tai joskus vähän suurempikin) esine, esim. pieni lelu, joskus karkki, joulukoriste tai sitten vihje päivän touhuista, esimerkiksi piparkakkumuotti.. ;) [Nyt viikonloppuna onkin tarkoitus leipoa pipareita ja varmaan tehdä talokin.] Ei mitään kallista, eikä siis aina tavaraakaan. Eikä niitä tosiaan voi jättää tuon [lavastetun] kuvan mukaisesti roikkumaan ulos. ;)

Pari päivää sitten kalenterista löytyi tigerin mini-puukynät, joita piti päästä testaamaan heti aamuhämärässä... :)

Millaisia joulukalentereita teiltä löytyy?

Laura

2 kommenttia:

  1. Tänä vuonna on ensimmäinen vuosi, kun meillä ei ole minkäänlaista joulukalenteria. Ei lapsilla eikä aikuisilla. Itse tykkään kovasti noista itsetehdyistä kalentereista, joihin voi sitten sujauttaa pienen lahjan jokaiselle päivälle. Jos mä nyt jo alkaisin valmistautumaan sellaisen hankintaan, niin ehkä...ehkä...ensi vuonna meillä on sellainen. Hyvää Itsenäisyyspäivää, Laura!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, Krisse! :) Kyllähän noissa vähän etsimistä on, jos haluaa ettei rahaa mene ihan tolkuttomasti ja ettei se nyt olis ihan älytöntä krääsää mitä niistä luukuista tulee.. ;) Mutta hauskaa se kyllä on! :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!