perjantai 6. maaliskuuta 2015

Lupaus keväästä







Eilen meinasin yllättyä kun mies palasi kaupasta kantaen ihan kukkapaketin näköistä kääröä kainalossa! Tulppaaneja? Ruusukimppu? Ei sentään, vaan pyytämäni basilika! :D Mutta hyvin oli kyllä tehnyt kääriessään herkän kasvin paperiin, ja kyllähän se melkein kukasta käykin... :) Mutta se tuoksu, se on niiin kesän tuoksu, ihana!

Tänään aamulla kun piipahdin lähikaupassa hakemassa muutamaa [kauppalapulta] unohtunutta juttua, en voinut vastustaa enää kiusausta vaan nappasin kärryyn narsissin. Tästä se kevään odotus sitten lähtee! Viikonlopuksi luvattu monta plus-astetta ja talitintit sirkuttaa jo täyttä häkää. Ihan parasta! Joku parempi ruukku tuolle narsissille pitäisi kyllä keksiä vielä...ja luultavasti kukka saa muuttaa pian tuohon terassille, kestää sitten kauemmin!

Viikolla järjestin meille tytön kanssa kuvaussession, kun pompin vaatteet saapuivat. Tyttö oli lahjottu rusinoin ja kaikki valmista, kun huomaan että kamerasta on akku loppu! No, otettiin sitten vaan muutama räpsy kännykällä. Niitä voi käydä kurkkaamassa facebookin puolella. :) Tänään tyttö sovitteli uusia kirppislöytö arskojaan, kyllä niitä kohta tarvitaan enemmänkin!

Ihanaa viikonloppua! Täällä onkin tiedossa paljon kivaa kun huomenna mennään koiranäyttelyyn katsomaan kasvattia, illalla treffaillaan blogi-kamuja ja sunnuntaina pääsen vielä Vitriinin 5-vuotis juhlakonserttiin!

Laura

6 kommenttia:

  1. Voi tyyppi ja sen arskat, ihana! :D Mä jo ekat narsissit tapoin, hups...noooo, toiselle kierrokselle pää pystyssä ja sitä rataa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi arskat on kyllä mainiot, kun on vähän liian isot vielä. ;) Narsissi muutti nyt aamulla terassille kun jo muutaman tunnin sisälläolon jälkeen siitä avautui monen monta nuppua, yöksi en vielä uskaltanut jättää ulos... Katsotaan kestääkö pääsiäiseen. ;)

      Poista
  2. Basilikan tuoksu on kyllä huumaava ♥ Muakin himottais jo narsissiruukut. Ehkäpä ensi viikolla sitten tai viimeistään seuraavalla loman kunniaksi ostan. Ihana nähdä huomenna ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on jäänyt elävästi mieleen kun kerran jossain prismassa vissiin nuuskaisin basilikaa pitkästä aikaa ja mun silmät meinas pyörähtää suunnilleen ympäri siitä huumaavasta tuoksusta. :D Ihanaa! Illemmalla nähdään, tosi kivaa! :)

      Poista
  3. Ihana tuo minityyppi taustalla :D tää kevään odottelu on kyllä jotenkin ihan parasta aikaa, millään ei malttaisi vaan kun tekisi mieli jo vaihtaa kevyempiin kenkiin ja päästä takapihalle istuksimaan päiväkahville aurinkoon...

    VastaaPoista
  4. Joo, mä en kyllä millään jaksaisi odottaa enää lämpimiä ilmoja ja teiden sulamista! Tai onhan ne jo hyvin pitkälti sulaneetkin mutta paikoin aika sohkaa pikkutiet täällä. Minityyppi on <3

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!