tiistai 7. heinäkuuta 2015

satunnaisia

Olen lukenut nyt sekä Krissen että Marikan blogeista "Mä en oo koskaan" -haasteen vastaukset ja vaikka ensin tuntui että en kyllä keksi mitään [ihan kun mä olisin tehnyt jo kaikkea! :D ] niin päätin nyt sitten kuitenkin yrittää!

1. Mä en oo koskaan ajanut traktoria. No, tää nyt on varmaan semmonen mitä ei ehkä kovin moni muukaan oo tehnyt, mutta meillä kuitenkin on pari traktoria ja mua on kyllä monesti koitettu saada ajamaan semmosta, mutta jotenkin..kääk! :D Jo se että siellä sisällä - juu, kyydissä oon ollut - on varoituskyltti:"traktorin kaatuessa, älä hyppää" on niin pelottavan kuuloista! Mutta kyl mä luulen että tässä joskus munkin on vaan se askel otettava..

2. Mä en oo koskaan lumilautaillut. Laskettelua oon kokeillut parin puolikkaan laskun verran ja todennut että juu ei oo mun juttu.

3. Mä en oo koskaan lypsänyt lehmää. Polttareissa mun piti, koska olihan musta tulossa "maalaistalon emäntä" mut nykypäivän säädösten - ja sen faktan, että lehmä olis todennäkösesti vähintään potkassut mua koska en olis osannut käsitellä sitä oikein - takia en saanut kuin vähän siivoskella navetassa ja muistaakseni syöttää vasikoita. (toim.huom. ei meillä lehmiä ole, mutta mies on siis sivutoiminen maanviljelijä)

4. Mä en oo koskaan syönyt katkarapuja. Enkä montaa muutakaan vastaavaa vedenelävää. Oon huono syömään kalaa, ja tosiaan vielä huonompi syömään mitään muutakaan mikä elää vedessä. Nyt aikuisena siis olen alkanut jopa tykkäämään [joistakin] kalaruoista, ja ehkä mun täytyy vielä noi katkaravutkin joskus kokeilla.. ;)

5. Mä en oo koskaan vetänyt auton perässä mitään, siis peräkärryä tai traileria tms. Edes suoralla tiellä.

6. Mä en oo koskaan hypännyt benji-hyppyä saatikka laskuvarjolla. Tandem -hyppyä ehkä tekis joskus mieli kokeilla - siis laskuvarjolla, benji-hypyssä pelkäisin et päät kolkkaa yhteen! (mut en mä kyllä vanno että uskaltaisin sillä laskuvarjollakaan hypätä)

7. En oo koskaan saanut sakkoja, siis ylinopeudesta tms. Parkkisakot oon ehkä joskus saanut, en ole ihan varma olinko itse silloin kuskina vai en, mutta en voi vannoa etten olis niitäkään koskaan saanut.

8. Mä en oo koskaan ampunut eläintä. Kuulostaapa hurjalta, mutta kun meinasin ensin laittaa etten oo koskaan metsästänyt niin sehän ei olis pitänyt paikkaansa, koska oon kyllä monet kerrat ollut hirvijahdissa mukana. Mutta ilman asetta. On kyllä joskus vähän houkuteltu, sillä radalla osun ihan hyvin tauluun, mutta ei, en mä vaan kuitenkaan lopulta pystyis ampumaan. p.s. En oo kyllä ihmistäkään ampunut. :D

Enempää en nyt yhtäkkiä keksi, näissäkin meni jo aikansa. :D Minäkään en haasta ketään vaan jätän haasteen napattavaksi kelle tahansa. Olis kiva jos vinkkaisit jos haasteen otit vastaan niin sitten pääsen lukemaan!

Kuvat ei vois enempää satunnaisia olla (jutuista puhumattakaan). Pitkin kesää napattuja, kotoa, mökiltä, eri tapahtumista. Ulkona sataa, johan tässä monta päivää saatiin auringosta nauttiakin...pöh. No, katsotaan nyt miten ennusteet pitää paikkansa.

Laura

4 kommenttia:

 1. Kiva oli lukea sinunkin listaasi eikä yhtään haitannut, että siinä ei ollut sitä täyttä kymmentä kohtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä ajattelin ettei nyt haittaa vaikka ei ihan kaikki täyttyiskään... :)

   Poista
 2. Juu tää on kiva haaste ja ajattelin joku päivä EHKÄ yrittää ;) Onhan noita paljon varmaan mitä ei oo tehny..?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! :D En tajua miten tää oli muka niin vaikee! :D

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!