torstai 2. heinäkuuta 2015

treffit terassilla

Eilen sain viettää taas mukavan illan blogisiskojen kanssa. Teija oli kutsunut meidät istumaan iltaa kuohuvan ja ruokailun merkeissä Kouvolan ravintola Fransmannin terassille. Ilma olikin taas todella suotuisa meille, ja saatiin nauttia ihanasta auringonpaisteesta. 

Olen kyllä aiemminkin useasti vieraillut Fransmannissa, terassilla sekä sisätiloissa, mutta nyt terassia on hieman uusittu ja täytyy sanoa että todella viihtyisäksi se onkin saatu! Kukkia, viihtyisiä pöytä- ja istuskeluryhmiä ja kivasti toisiinsa sointuvat värit. Meidän pöytävaraus oli sen verran aikaisin, että terassilla oli vielä siihen aikaan kohtalaisen tyhjää ja saatiin hyvin napattua kuvia ennen kuin terassi alkoi täyttyä. 

Ensin meille tarjoiltiin ihanat kuoharilasilliset (ei olekaan monia treffejä meillä ollut ilman kuohuvaa! :D ) ja sitten ryhdyttiin tutkailemaan ruokalistaa. Meidän tarjoilijamme Max oli kyllä niin ihanan sympaattinen kaveri, ja kivasti kertoi suosituksista ja vastasi kysymyksiimme. 

Itse tilasin alkuun Roquefort-valkosipulietanoita, pääruoaksi maissikanaa ja risottoa (tätä ei löydy listalta vaan oli ns. päivän suositus) ja jälkiruoaksi mansikoita, jäätelöä ja tuulihatun. Ennen pääruokaa meille tuotiin amuse bouchet, mikä oli todella mieluisa ja hauska yllätys! :) 

Kaikenkaikkiaan ihan huippu ilta taas; ruoka oli maistuvaa (joskin minulle iski annoskateus kun olin jotenkin alunperin suunnitellut tilaavani härkää, ja kun sellainen tuli naapurille niin..... :D ) ja seura mitä parasta! Ihana kesäilta! Kiitokset seuralle eli TeijalleMarikalleJessicalle, JaanalleKrisselle ja Katjalle, sekä Kouvolan Fransmannille yhteistyöstä! :)

Laura

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin hyvältä!
  Ihanaa kesäpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tänään olikin kyllä ihan todellinen kesäpäivä helteineen kaikkineen! Toivottavasti sielläkin! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!