maanantai 14. syyskuuta 2015

pörinää

Ilmat on olleet nyt muutaman päivän todella kauniit ja lämpimät. Lauantain kaverin synttärijuhlilla saatiin nauttia täydellisestä auringonpaisteesta ja enpä muista milloin olisin viimeksi pulahtanut luonnonveteen syyskuun puolessa välissä! Juhlat nimittäin alkoivat suopotkupallo-ottelulla [huh miten rankkaa, mutta hurjan kivaa!] ja matsin jälkeen osa meistä huuhtoi enimmät turpeet irti suolammessa. Eikä vesi ollut edes kovin kylmää!

Meillä on tuossa pihalla kultapiisku"pensa", jossa muutaman päivän on käynyt aikamoinen pörinä! Mehiläiset ja muut pörriäiset ovat ilmeisen huumaantuneita keltaisesta väristä ja lentelevät kukasta kukkaan. Myös perhoset ovat innostuneet kukista ja sainkin tässä yhtenä päivänä kivoja kuvia näpättyä niistäkin. Oli siellä vielä nokkosperhonenkin, mutta näköjään se ei linssin eteen eksynyt. Mutta neitoperhonen ja amiraaliperhonen olivat linssiluteina.

Tänään kävimme pikkusiskon kanssa tutustumassa päiväkotiin. Muutama tunti aamusella siellä vietettiin ja ensi viikolla menemme uudelleen. Vielä vähän tyttö aristeli muiden joukkoon menemistä, mutta onhan se aika ymmärrettävää. Uskoisin kuitenkin, että päiväkotiura lähtee ihan kivasti käyntiin sillä tyttö höpöttelee asiasta päivittäin.
Sain myös itseni ilmoitettua avoimen yliopiston opintoihin ja vähän tuossa jo ehdin katsella kursseja. Saa nähdä miten opinnot etenevät kun tässä vielä työpätkäkin kohta alkaa... kääk. :D

Laura

4 kommenttia:

 1. Sää oli kyllä viikonloppuna upea! Oulussa alkoi eilen syysmarkkinat ja tässä ajattelin hurauttaa sinne ennen töiden alkua. Lämmintä päivää on luvattu vielä täksi päiväksi. Sitten alkaa kylmetä- iiks!
  Tsemppiä opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! :) Tänään oli joo jo ihan syksyinen aamu sateineen ja muineen..hrrr!

   Poista
 2. Tää syksy on ollut kyllä jännä, mäkin heitin talviturkin syyskuussa!! :O :D Kesällä ei ollut tilaisuutta päästä saunasta uimaan, joten hyödynsin tilanteen välittömästi kun se koitti!

  Ja hyvin se päiväkoti varmasti lähtee sujumaan alkujännityksen jälkeen <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että tässä on ollut jo hyvin pitkään (siis varmaan 1,5 vuotta) erikoisia säitä kun talvellla ei oo lunta ja kesällä ei oo lämmin. :D Mut joo nyt on kyllä hyvij tyypillinen syysilma... ;) Sais kyllä vielä tulla poutaa että saatais loputkin viljat pelloilta ja muutenkin kyllä!
   Ja juu eiköhän se päiväkoti lähde hyvin sujumaan ja muutkin jutut. :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!