perjantai 16. kesäkuuta 2017

Aamiainen terassilla






Hihhei, pitkästä aikaa! :) Mitä kuuluuuu? Tänne meille kuuluu ihan mukavaa. Lomalla ollaan lasten kanssa ja silleen. Kevät meni hujauksessa, töitä tehden ja muutenkin siinä sivussa. Olin koko kevään jotenkin tosi väsynyt ja koko blogimaailma on ollutkin aika lailla unohduksissa. Viime keskiviikkona oltiin blogitreffeillä Marikan luona ja nauratti kyllä; sanoinkin että oikein tavan bloggaaja minäkin olen. Krisse sitten kysyi multa että tiedätkös mikä sun viimeisen postauksesi on? Oli sitten pakko vastata että en! :D No, edellisiltä treffeiltähän se. Voi sentään... Mutta aika hyvin olen saanut sen tietyn syyllisyyden postaamattomuudesta pidettyä taka-alalla. On ollut niin paljon kaikkea muuta mielessä. Raparperin alla olen oleillut enemmän tuolla instagramin puolella, josta tilin löytää nimellä @lauraraparperinalla. Sinne tulee kuvia ja storyakin laitettua lähes päivittäin, joskus jopa monta kertaa päivässä. ;)

Koti on ollut myös kevään vähän semmoinen sekasotku, Siihenkään en ole jaksanut panostaa erityisesti. Eilen sain viimein terassinkin siivottua ja laitettua kesäkuntoon ja aamulla oli kyllä ihana kantaa kahvikuppi (nojoo, ämpäri tuo melkein on :D ) ulos ja nauttia lämmöstä ja lintujen laulusta. Tuo lavasohva on vaan niin mukava. <3 Nyt olen hieman kyllä miettinyt, josko sais tuolta varastosta semmoisen vanhan rautasängyn kannettua (=kannatettua miehellä ;) ) tuohon, vaihtelu virkistäisi nääs. Mutta saa nyt nähdä.

Väsymyksestä vielä, että olen tosiaan ollut melkein koko kevään ja oikeastaan vieläkin ihan tosi väsynyt. Ihan siis jopa voimaton välillä. Voihan se toki olla että viimeiset viikot töissä vei voimia tai jotain, mutta kävin alkuviikosta hakemassa apteekista rautaa. Vielä en ihan täydellistä apua siitä ole saanut, mutta on olo ehkä hieman pirteämpi ollut....ehkä? :)

Mutta jos joku  niin tosiaan ne keskiviikon treffit kyllä piristi mieltä. Niistä seuraavassa, oli pakko tehdä tämmöinen "kuulumis-postaus" ensin. :)

Ihanaa kesän alkua! Tai kohtahan tässä ollaan jo juhannuksessa, mutta kyllä kesä silti vielä ihan alussa on!

Laura

p.s. ihan kiva tässä on blogatakin :)


9 kommenttia:

  1. Niin kaunista teidän terassilla!
    Nyt on saatu nauttia ihanista helteistä.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli ihania ilmoja tuossa, nyt onkin sitten taas kylmää ja märkää... Mutta kyllä se tästä taas terassikeliksi muuttuu! :) Hyvää juhannusta, Sari!

      Poista
  2. Kiva kuulla sinusta! Toivottavasti kesäloma tuo piristystä myös, rautalisän ohella.

    Ja toivottavasti nähdään pian... kun jäi se tapaaminenkin multa nyt väliin. Tai taitaa olla useampikin jo, kun on jäänyt. Mutta... seuraavalla kerralla ehkä sitten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja piti toki myös sanoa, että tuo teidän terassi on niin kiva, huolisin itellekin vastaavan! ♥

      Poista
    2. Mä olen unohtanut muutamana päivänä ottaa sitä rautaa... Olo on kyllä välillä ollut vähän pirteämpi, mutta "perusfiilis" enemmän väsynyt.
      Olisi kyllä mukava nähdä! <3 Harmi kun nyt jäi treffit väliin, mutta eiköhän niitä taas tule! :)
      Terassi on kyllä mukava, kun vaan tarkenis olla siellä. ;D

      Poista
  3. Siis mitä!! Sulla on jossain piilossa joku ihana vanha rautasänky!? En ala! <3 Mä tuun raahaamaan sen esille jos tarviit kantoapua ja lapset leikkiseuraa ;) Ihanan näköinen terassi muutenkin!

    Ja tosta raudasta, kannattaa tsekkauttaa hemoglobiini...sanotaan, ettei omin päin saisi aloittaa rautakuuria jos ei tiedä hb tasoa. Sitä olis myös hyvä seurata puolivuosittain että pureeko rauta. Jos hb on matala niin rautaa pitää syödä vähintään se 6kk ja ylikin, että rautavarastot täyttyvät :) Tsemppiä väsymykseen! T: toinen rautakuurilainen kummitus :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis apteekin täti oli vähän "nyreenä" että kyllä pitäis mittauttaa.. ;) Ehkä mä juhannuksen jälkeen koetan saada itseni johonkin terveydenhoitajalle. :)

      Joo siis meidän (aarre)aitassa on semmonen ihana vanha rautasänky jota oon haaveillut ihmisten ilmoille jo pidempään. En vaan oo saanut tehtyä asialle mitään. :D Meillä on myös välillä miehen kanssa eriävät mielipiteet siitä mikä on iiihanaa... ;) Kiitos tarjouksesta, pistän sen korvan taakse. :)

      Poista
  4. Voi miten kaunista <3 Tykkään <3 <3 <3
    Tulin heti kurkkaa sun blogia ja WAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi vitsi, kiitos, ihan tässä punastuu! :) <3 Vähän hiljasta pitelee, mutta ehkä kohta taas jotain.... :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!