sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Juhlapäivä

Meillä 1.12. on juhlapäivä, jota ei hirveän ihmeemmin kuitenkaan yleensä juhlita. [salaperäistä, eikö? :D ] Tänä vuonna sattui sitten vielä 1. adventti samalle päivälle. :) Aamu alkoi riisipuurolla ja jouluradion virittämisellä ja kaiken kruunasi ikkunasta näkynyt lumisade.
Päivällä koristeltiin isoveljen kanssa perjantaina leivotut piparit. Leivoin myös joulutortuista vähän juhlavampia ja "poliittisesi korrekteja"... ;) Oli vähän enemmän kyllä työtä, mutta olivatpa kauniita. Muistin myös ottaa pakkasesta perjantaina leipomani gluteenittoman kinkkupiirakan. Ja vieraat saivat tulla. :) Ihan vaan omat vanhempani ja appikset.

Nyt talon on vallannut rauha, ainakin täällä alakerrassa. Yläkerrasta kuuluu kyllä kolinaa, muu perhe siellä kolistelee. Minä latailen kuvia koneelle (oltiin eilen Porvoossa <3 ) ja kurkistelen teidän muiden adventtitunnelmia. :)


Laura

2 kommenttia:

 1. Ihanaa ensimmäistä adventtia teidän perheelle! <3 Oi, Porvoo on aivan ihana, pääsisinpä sinne itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille, Jenni! <3

   Porvoo on niiin ihana, mun ehkä lempparikaupunki ja seuraava reissu onkin jo alle kahden viikon päästä! :) Nyt en ehtinyt juurikaan puoteja kierrellä, joten tuolloin täytyy ottaa vahinko takaisin. ;)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!