tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Joulun aika on mennyt taas vilahtaen ohitse, katseet kääntyy kohti uutta vuotta! Tässä vielä vuosi 2013 kuvina, kuten varmaan monessa muussakin blogissa näinä päivinä. ;)


Tammikuu on mennyt kuvista päätellen hyvinkin vauvaisesti. Olen myös leiponut: brownieseja, leipää, muffinsseja, pullaa, mutakakkua... :D (hyvää karkittoman tammikuun kiertelyä.. ;) )Helmikuussa ihmeteltiin aurinkoa ja pitkiä varjoja, sekä pikkuhiljaa liikkumaan lähtevää pikkusiskoa.  


Maaliskuussa hommasin "jatkopalan" takkiin niin saatiin ulkoiltua näinkin. Oli huomattavasti helpompaa olla luistelukentän laidalla tai pyllymäen juurella kun vauva joka ei jaksanut aina pelkästään kurkkia vaumuista pääsi mukaan. (tälläisen vähän vastaavan kuvan oli se joku blogistani varastanut, että jos tulee jossain vastaan niin tiedätte kenen se on...)Huhtikuun kuvat on varmaan suurin osa napsittu kännykällä, sillä koneelta ei niitä yhtäkkiä löytynyt. Toukokuun kansiossa oli kuvia koulun (ja eskarin) maastojuoksukisoista, mutta luulen että ne on olleet huhtikuun puolella (kotimatkalla kuvasin kuinka vaarallinen tämä poikani koulutie oikein onkaan, matka ei vaan ihan riitä ja koululiituohjelma on sen turvalliseksi määritellyt niin ei saa kuljetusta, onneksi on appivanhemmat jotka pääasiassa kuskaa...)


Toukokuussa onkin sitten kuvattu vaikka mitä:  äitienpäiväreissua, koulun pientä risteilyä johon eskaritkin saivat osallistua, kouluunsiunaamiskirkkoa...ja sitä arkeakin toki. :)


Kesäkuussa osallistuin erään toisen tapahtuman yhteydessä järjestettyyn Avoimet pihat -tapahtumaan, josta kuvia löytyykin tämän blogin ihkaensimmäisestä postauksesta. Minulla oli tapahtumassa myös pieni pop up -kahvila, josta kuva yllä. Oli tuulinen päivä, joten myyntiartikkelien lappuset olivat koko ajan lähdössä lentoon, kuten kuvasta näkyy. ;) Oli todella kiva tapahtuma!


Heinäkuussa tehtiin pieni lomamatka pääkaupunkiseudulle. Käytiin Lintsillä, yövyttiin hotellissa ja seuraavana päivänä sitten mentiin Korkeasaareen. :)
Heinäkuussa juhlittiin myös useampia synttäreitä (omani mukaanlukien) ja yksiä häitäkin.


Elokuussa on tullut räpsittyä vain semmoisia kuvia, joista ei oikein tänne ole. Maalasin portaikkomme seinät, ihmisiä kävi kylässä, makailtiin näköjään olkkarin lattialla koko perhe. :D Ensiaskeleetkin koettiin elokuun alussa, tytön ollessa päivälleen 10kk vanha.
Syyskuussa on kuvailtu kävelyharjoituksia, ja on ollut aurinkoista, ainakin kuvauspäivinä. Orvokki rupesi kukkimaan uudelleen. Oltiin pihalla. :)


Lokakuussa juhlittiin lasten synttäreitä. Heillähän on siis päivää vaille 6 vuotta ikäeroa. ;) Pojalle järjestettiin Minecraft -teemaiset kaverisynttärit ja yhteiset synttärit, joihin kutsuttiin sukua ja kummit, oli metsäteemaiset. Ihailtiin ja kuvailtiin myös kaunista ruskaa.


Marraskuussa onkin sitten ollut vilinää ja vilskettä. On alettu valmistautua jouluun, käyty Porvoossa joulun- ja näyttelynavajaisissa, leivottu, laitettu kotia, ommeltu..kaikenmoista! :D


Ja nyt ollaankin jo joulukuun lopussa. Tästä kuusta on päällimmäisenä mielessä lumettomuus. Tänään kävelyllä ihmettelin pajunkissoja. Uudenvuodenaattona! Mutta, tänä vuonna näin! :)

Me ollaan nyt aattona ihan vain kotona. Koirat on otettava sisään, eikä niitä voi jättää keskenään. Oli tarkoitus olla ihan oman perheen kesken, mutta toinen siskoni soitti ja ovatkin tulossa nyt sitten meille. Mukavaa! :) Nyt täytyykin mennä järjestelemään tarjoiluja ja muita. Palataan niihin ensi vuonna! ;)

Ihanaa ja turvallista uudenvuodenaattoa teille kaikille! :)

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!