torstai 7. elokuuta 2014

Todellista lähiruokaa

...ja pikasellaista!




Ihan mahtava fiilis: kävelin kasvimaalle, otin maasta perunoita (aika pieniä ovat vielä), sipulia (juuri sopivan kokoisia) ja pinaattia. Perunoista lähti kuori melkein puhaltamalla, mahtavaa! Sipulien kanssa joutui jopa vähän vaivautumaan, mutta ihan vähän vaan. Silpuksi vaan, samoin kuin pinaatti, jonka ensin huuhtelin. Perunat kiehumaan, ja kun olivat melkein kypsiä - n. vartin päästä - niin rasvaa pannulle, perään sipulit ja hetken päästä pinaatti. Suolaa, pippuria ja kermaa. Se on siinä. Voi vitsi miten hienoa! :)


Laura

p.s. eli keitettyjä perunoita ja pinaattikastiketta. ;) Piti tehdä Vihreän talon kesäpottuja mutta ei ollut aikaa... Toisella kertaa sitten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!