lauantai 22. marraskuuta 2014

Blogitreffeillä













Kuten eilen kirjoittelin, niin meillä oli täällä pienet treffit paikallisten bloggaajien kesken. Paikalla oli itseni lisäksi Maria - Kanelia ja kardemummaa -blogista, joka itse asiassa oli koko treffien takana alun perin, Krisse - Kakkukioski -blogista, Heli - Kotoisaa arkea -blogista, Katja - Sydämellä tehtyä -blogista ja Terhi - Täydellisen epätäydellistä elämää - blogista.

Ja miten ihanaksi ryhmäksi tämä naisporukka osoittautuikaan! Juttua riitti bloggaamisesta ja vähän sen vierestäkin... ;) Ensin esittelimme kaikki itsemme ja blogimme. Puhuimme mistä ja miksi bloggaamme, mitä se meille merkitsee, mikä siinä on kivaa ja mikä ei-niin-kivaa. Joimme kahvit ja puhuimme, nauroimme, päivittelimme... Kiitos vielä Marialle, että saattoi tämän porukan yhteen. :) Uusista treffeistä on ollut jo puhetta, toivottavasti saadaan vielä lisääkin porukkaa mukaan!

Treffipaikaksi valikoitui Kahvila-sisustusmyymälä Kaarnasydän. Aikamoisia herkkuja vitriinistä löytyikin. Itse valitsin puolukkakakun ja laten, ja ihan hyvä valinta olikin. ;) Treffien päätyttyä kiertelin vielä hetken myymälän puolella katselemassa tarjontaa. Paljon oli joulu- ja muita sisustusjuttuja esillä, "jokaiselle jotakin" -meiningillä. Itse vähän ihastuin tuohon yhteen lyhtyyn, meillä on kyllä aika paljon lyhtyjä... ;)

Uusia treffejä odotellessa! :)

Laura

7 kommenttia:

  1. Mukavaa oli ja hauska oli tutustua kaikkiin! Otetaan pian uusiksi! =)

    VastaaPoista
  2. Juu, oli ihan mahtavaa löytää samalta alueelta saman harrastuksen parissa puuhastelevia. Ja hetihän sain jo vinkkejäkin ;) yllätyin miten helppoa jutustelu oli ja tosi rempseää porukkaa! Jee :)

    VastaaPoista
  3. Oli mukavaa eilen <3 Kiitos seurasta! Ja oletpa aivan ihania kuvia sieltä napannut!!!

    VastaaPoista
  4. Kuvia ihastelin minäkin:) Ja oli kiva ilta, näitä lisää! Ja mielelllään pian:D

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia <3 Kiitos kaikille seurasta kivaa oli! Joo, mulla tosiaan tuo hiljaiseloa elävä leivontablogi, joka linkitettynä tuohon tekstiinkin sekä lifestyleblogi Hei, mitä sä teet? http://heimitasateet.blogspot.fi/ Tervetuloa vaan vieraisille!

    VastaaPoista
  6. Oijoi, nyt jännittää tulla seuraavaan tapaamiseen, kun te kaikki olette jo tuttuja keskenään.... :D
    Harmittaa, etten päässyt nyt mukaan... Viikkoon mahtui muutamia muuttujia, joten suunnitelmat meni uusiksi :/
    Terkkuja!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille, oli kyllä todella kiva nähdä! :) Seuraavaa kertaa odotellessa... Hauskaa tutustua kerralla noin moneen mukavaan ihmiseen! :) Ja Manteli, älä huoli, tähän porukkaan on helppo sulautua! :)

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!