perjantai 28. marraskuuta 2014

Perjantaina








Päätin tulevan adventin kunniaksi vaihtaa pois mustan vahaliinan ja laittaa punaisen tilalle. No, olinkin sitten laittanut sen johonkin tosi hyvään jemmaan enkä löytänyt sitä... Hetken pöytää katseltuani totesin, ettei pöydän pinnan virheet enää häirinneetkään silmääni, joten laitoinkin vain kaitaliinan pöydälle. Itseasiassa jopa tykkään tuosta pinnasta. Vähän. ;)

Eilen sain eräältä ystävältä nuo ihanat kynttilänjalat. Olen ihaillut niitä hänen kotonaan ja kun bongasin että kaveri myi niitä yhdellä facekirppiksellä niin varasin jalat heti itselleni! Vähän vinksallaanhan nuo kynttilät tönöttää, mutta eipä tuo mitään haittaa. Aika vinksallaan täällä meillä kaikki on. :D Tuunasin niitä hieman jouluasuun, kärpässienet on <3

Tänään meidän kylällä on joulun avaus; katulamput sammuvat klo18 ja kylää valaisee vain ulkotulet tien reunalla ja isoon joulukuuseen sytytettävät valot. Puheita pidetään, kuoro laulaa, pukkikin vierailee... :) Joulunavauksen jälkeen lapset lähtevät mummilaan yökylään ja me mennään kaveripariskunnalle istumaan iltaa ja yhdelle keikalle. Kivaa! :) Leivoin ihan peruskinkkupiirakan viemisiksi.

Mukavaa viikonlopun alkua, sunnuntaina on jo 1. adventti! :)

Laura

p.s. Tosi helppoon kinkkupiirakkaan tuli siis valmistaikinapohja, päälle kinkkusuikaleita n. 150g, suunnilleen saman verran juustoraastetta, puolisen desiä kuullotettua sipulia. (nämä pohjan päälle) Sitten sekoittelin 2 munasta, paprika-chili -creme bonjourista ja valkosipulijauheesta mössön minkä kaadoin päälle. Sitten vaan kirsikkatomaatteja puoliksi ja päälle. 200 asteeseen n. puoleksi tunniksi alaritilälle, :)

p.s.2 TERVETULOA uudet lukijat! <3

6 kommenttia:

  1. Kuulostaapas mukavalle! Me illanviettoon huomenna, kans vain aikuisten kesken.. JEE!
    Hyvää viikonloppua!

    ps. pöydän pinta on just noin kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kiva ilta, kaikenkaikkiaan! :) Eilen oli vähän väsyä ilmassa, mutta ainahan se juhliminen vaatii veronsa.. ;)

      Poista
  2. Mä jäin katsomaan, että onko teidänkin pieni jo noin iso. <3 Mihin tää aika oikein menee...

    Pöydänpinta on kaunis noin, kiva kun näkyy elämisen merkkejä. :)
    Kivaa lauantaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, pikkusisko on jo kaksi ja niin ison tytön oloinen välillä! Ihan hurjaa miten nopeasti nämä kasvaa... <3

      Pöytä itsessään ei ole [tarpeeksi] vanha, ja siksi tuo on vähän häirinnyt. Itsehän siis olen maalannut ja tehnyt pohjatyöt vähän hutiloiden. Sinänsä just tämmöiset kuluneet vetoaa... :)

      Poista
  3. Voikkaalla oli tänään joulunavaus ja mies kävi siellä kuopuksen kanssa juomassa glogiä ja keräämässä karkkia taskut täyteen :) Me ollaan päivällä koristeltu piparkakkutalon osia, saas nähdä lopputulosta mitä tulee.. Mukavaa ensimmäistä adventtia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän joulunavauksessa olisi kanssa saanut karkkia pukilta, mutta kumpikaan lapsista ei halunnut hakea. :D Minä join glögiä ja lapset sai piparit. :) Mukavaa adventtia sinne myös, minä lähden kohta [ylimääräisiin] kuoroharkkoihin. :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!