sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Tänään







Tähän päivään on mahtunut lumiukon rakennusta, laulukeikka palvelutalossa, käsityät ja kahvittelua siskon kanssa ja vielä loppuun iltapala perheen kesken "ulkona" (eli absilla). :D Mukava päivä siis! Taisin löytää joulumieleni tästä päivästä. :) Oli ihana leikkiä lumessa lasten kanssa (kun sitä nyt ainakin hetken oli, vettä on taas tullut että kauankohan menee taas että maa on musta) ja palvelutalossa oli kyllä jotenkin mukavan jouluinen tunnelma. Sitä oli myös Taideruukissa, jossa siskon kanssa käytiin joulutapahtumassa. Muutaman joululahjankin löysin mm. Anni's creative cornerista, jossa Annin mies Ulf naputteli minulle toivomani tekstit rannekoruihin. Anni olisi paketoinut korut, mutta sanoin että haluan vielä ihailla ja kuvata niitä, mutta sitten tajusin että enhän voi niitä täällä esitellä kun saattaapi olla että lahjojen saajat täällä piipahtavat, hih...Taisipa minullekin siellä lahja pussiin sujahtaa. ;) Kameraa ei ollut mukana, mutta kännykällä muutamia kuvia napsin, katsotaan josko ne päätyisivät tänne asti vielä. :)
Kahviteltiinkin siskon kanssa ja vinkkinä kaikille jotka mahdollisesti Taideruukkiin menoa suunnittelevat, että Vintage Frillan siskokset pitävät siellä pop up -kahvilaa seuraavat kaksi viikkoa! Porkkanakakku suorastaan suli suuhun, ja glögikin oli mukavan mausteista. Poiketkaa! :)

Päivällä tein meille uuniriisipuuroa lounaaksi, ja kyllä se maistuikin taas niin hyvältä ulkoilun päälle ja muutenkin. Olen saanut nämä ihanat Arabian astiat jo vuosia sitten Famultani. Näitä käytetään vain erikoistilanteissa; näistä syödään vain sellaisia herkkuja kuten riisipuuro ja kesäkeitto. :) Sokerisirottimen ostin Lowiisan wanhat talot - tapahtumasta viime kesänä, ja tälläiseen se on juuri omiaan. Lastenkin on helppo sirotella siitä sokeria puuron päälle.

Ja niin, ne arpajaiset! :) Tällä kertaa voitto osui Teijalle! Onnea, olen sinuun yhteydessä palkinnon suhteen! :)

Mukavaa 2. adventtisunnuntain iltaa ja uuden viikon alkua! Viimeinen kuva on tältä aamulta, aamun sinisen hetken aikaan napattu. :)


Laura

6 kommenttia:

  1. Riisipuuroa söimme mekin täällä Oulussa, mutta se lumi! Se tuli ja meni saman tien...
    Muutoin alkaa olla jo meilläkin ihan joulufiilikset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä alkaa täälläkin olla lumi jo sulanut pois... Onneks joulufiilistä saa nostatettua muutenkin! :)

      Poista
  2. Oonko se minä-Teija? :) jee jos on! Voikun olisin halunnut käydä taideruukissa, mutta miten en nyt muka ehtinyt... Ja, hei, taidankin tehdä meidän perheelle myös joku päivä lounaaksi riisipuuroa, kun aina sama ongelma, mitä tänään syötäisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sinäpä hyvinkin! :) Puuro oli kyllä ihan super-hyvää, suosittelen!

      Poista
  3. Voihh! HEi, thanks!
    Ihanaa kun kävitte puodilla! Pahoittelut, jos/kun asiakaspalvely "vähän" hervotonta... ;) Oli vilkkaat mutta kivat 2 päivää.
    SIIJUU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli just sopivan hervotonta, kiva oli käydä! :D Nähään taasen! :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!