torstai 18. kesäkuuta 2015

aamu ruokailuhuoneessa

Tänä aamuna sain muutaman kuvan nappaistua keittiöstä vielä kun aurinko paistoi. Meillä siis keittiön puolelle taloa paistaa aurinko aamulla, silloin kun paistaa siis, hih.

Pari päivää sitten ostin ikkunoihin uudet verhot alennusmyynnistä. Kovasti pähkäilin graafisten ja sitten näiden välillä, mutta nämä nyt sitten vetivät pidemmän korren. Eivätkä tosiaan alelaarissa paljoa hintaakaan ollut. Aina parempi! :)
Ostin myös pari säilytyslootaa keittiöön. Toinen isoveikan Akkareille ja toinen mainoksille ym. Siis en tiedä teistä, mutta meillä ainakin pöydän kulmalle ja tuoleille kertyy aina kaikenlaisia kasoja [UH!!] ja toivon näiden nyt taltuttavan niitä osaltaan. Hieman pitää poikaa muistutella että missäs niiden akkarien paikka on (hän kun tykkää lueskella syödessää, mitä ei toki ihan aina saa tehdä ;) ) mutta kyllä se siitä. :) Noi on nyt sitten tosi graafiset ja ehkä ovat pienessä ristiriidassa muun huoneen kanssa mutta niin...tämmöstä meillä on, kaikenlaista sekaisin. :D Sitä mistä tykkään.

Tänään on järjestelty juhannusta, sillä vietetään nyt jussia poikkeuksellisesti kotona. Jotenkin ei innostanut lähteä mökille pitämään sadetta. Mulla on selkäkin vielä, tai taas - se oli jo parempikin - niin kipeä et jotenkin kivempi olla kotona. Saunotaan ulkosaunassa ja ystäväperhe tulee grillaamaan. Oikein mukavaa! :)

Nyt minä vetäisen kuorintasukat jalkaan ja otan ihan rauhallisen iltahetken tässä sohvalla. Tuntuu ihan perjantailta! :)

Laura

6 kommenttia:

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!