perjantai 26. kesäkuuta 2015

suojaa terassille








Alkuviikosta käytiin siis Ikeassa. Missiona oli ostaa terassille ohuet verhot ja semmoisethan sieltä sitten löytyikin! No, toki olin jo etukäteen netistä katsellut valikoimaa, mutta pakkohan ne on nähdä livenä että tietää mita saa. ;) Halusin siis ohuet polyester -verhot, sillä verhot tulevat kyllä kastumaan tuossa. Puuvillaisia ei oikein saisi pysymään siisteinä. Joskus tuommoiset polyester-verhot ovat inhottavan kiiltäviä (kuten tässä verhoja etsiskellessä taas kerran huomasin) mutta nämä Ikean verhot tuntuvat juuri sopivilta! Ja nämä kun maksoivat sen 7€/pari niin hyvillä mielin pystyi kantamaan kassalle. :)

Äitini toi minulle toissapäivänä vaijerit ja koukut ja nyt ne ovat paikallaan! Ja vitsi että onkin kivan näköistä, niin ihanasti verhot hulmuavat kevyessä kesätuulessa... Heinäkuussa usein helle on aamuisin porottanut suoraan terassille, joten näille on ihan käytännöllinenkin funktio terassille. (toivottavasti myös pitävät ei-toivotut vieraat pois terassilta, harakat nimittäin..murrr..)
Uutta on myös nuo aurinkokennopallot, jotka sopivat kyllä mielestäni ihan tosi kivasti terassille. Ei ne varmaan hirveästi tuossa valoa itseensä lataa, mutta toistaiseksi ei sitä niin tarvitakaan. :) Ihanan lyhty on ostettu toukokuussa Eimäkeläisestä Holopaisen kukkakaupasta, ja se palveli ensin kummityttöni ylppäreissä.

Tänään kylällä on iso kylätori, jonne on tulossa lähes 50 myyjää ja esittelijää ym. Iltapäivällä suuntaamme siis sinne! Mukavaa perjantaita, jopa hieman aurinkoista etten sanoisi!

Laura

p.s. tänään myös saatiin pihalle appiukon nikkaroima lankku -pöytäryhmä. Siitä lisää myöhemmin.

8 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää!! Verhojen hulmuaminen tuulessa on ajatuksena tosi rento, kesäinen ja ihana... ♥ Voih, olispas meilläkin tollanen terassi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa ens kesän (huom, en edes ehdota tälle ;) ) projekti olis vaikka jonkun terassin rakentaminen teidän pihalle? :) Tai vaikka semmonen pergola..? Semmonen vasta oliskin ihana! <3

      Poista
  2. Niistä tuli ihan huiman ihanat <3 Ja noi pallovalot sopii niin hyvin noiden verhojen kanssa! Ihana terassi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi on kyllä aika ihana nyt, jotenkin "sisustetumman" näköinen! :) Ja pallovalot jopa keräävät energiaa ja valaisevat (tai noh, valaisusta nyt ei voi sanoa mutta syttyvät ;) ) hämärän tullen! Niin ja kiitos!

      Poista
  3. Onpa ihanat hulmuavat verhot! Ja tosi viihtyisän oloinen terassi myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä ilmoilla on kyllä hulmunnut vähän liikaakin! :D Piti laittaa pöytäliinapainot helmaan kun oli koko ajan kaiteen ulkopuolella tuosta kulmasta. :D Kyllähän tuossa viihtyisi jos olisi lämpimämpi.....No, ihan varmasti vielä onkin! :)

      Poista
  4. Kaunis terassi. Minä olin eilisen sadepäivän Haaparannan Ikeassa. Löytöjä tuli taas tehtyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sadepäivät oliskin just parhaita Ikeassa kiertelyyn, meillä siihen "tuhlaantui" aurinkoinen sellainen. ;D Onneksi oli niin mukavaa niin ei harmittanut. :) Ja löytöjä...jee! :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!