perjantai 11. syyskuuta 2015

lentävät sateenvarjot

Silloin tällöin arpaonni suosii minuakin ja viimeisimmäksi muutama viikko sitten Keski. -blogissa, josta voitin lipun Habitare -messuille! :) (Kiitos vielä, Jenni! <3 ) Niinpä sitten pyysin äitini kaverikseni ja eilen lähdimme matkaan. Alun perin oli suunnitelmissa mennä lauantaina (onhan sisustusbloggaajien kirppiskin silloin) mutta viikonlopulle tuli taas niin paljon ohjelmaa että oli aikaistettava reissua. Ja ehkä ihan hyvä niin, sillä eilen messuilla oli tosi väljää. Tässä poimintoja messuilta.


Ihan kaikista lempparein juttu oli kyllä nämä sateenvarjot, jotka oli ripustettu kattoon roikkumaan. Jostain olin lukevinani että niitä on siellä peräti 1000 kappaletta! Tälläisiä kuvia on näkynyt ihan "muutama" myös instassa, mutta ei se mitään, kauniita ovat!


Iskun osasto oli minulle ehkä se mieluisin sisällöltään. Tosi paljon mieluisia sisustusjuttuja, joista olisi halunnut hankkia kotiin vaikka mitä mutta tyydyin sitten ihan vaan yhteen suorakaiteen muotoiseen koriin.. ;)




Muutamilla osastoilla oli myös kivoja juttuja, esim. sohvapöytiä, valaisimia, tyynyjä, kuvia, ja ylipäätään se tietty "tunnelma". En bongannut mitään semmoista itselle täysin uutta juttua messuilta, siis semmoista jota ei jo jossain blogissa tai lehdessä olisi nähnyt. Ehkä en vain huomannut niitä, kiinnittänyt huomiota tai sitten jos nyt ei ole mitään uuttaa trendiä? Kivoja juttuja kyllä, ei sillä.




Oli kiva nähdä livenä juttuja, joita on katsellut netistä ja miettinyt että millainenhan se sitten olisi käytännössä, kuten nyt vaikka Hobbyhallin osaston pyöreät sohvapöydät, joita olen välillä vähän himoinnut. Ja ihan hyviltä vaikutti! Toisaalta vaan perintöarkkuni, joka sohvapöytänä tällä hetkellä toimii, on niin ihana että en tiedä haluisinko siihen tilalle nyt muuta. ;)
Teippitarhalta ostin paperipillejä ja yhden rullan washiteippiä. Vähän harmittaa, etten ostanut sitä leveää "tapettiteippiä"...
Marimekon osastolla oli hauskasti kukat nostettu seinälle ja tuo uusi(?) kuosikin on kyllä kaunis.


Tässä minun poimintojani siis messuilta. Kivoja osastoja, muutama todella kiva [mainitaan vielä ilman kuvaa ateljee Keltainen talo, josta ostin mm. kortteja ja inside.fi jossa oli kyllä aivan ihana kotimainen sohva, jonka syvyys oli ihanat 120cm. Ja tosiaan ilman kuvaa siksi, etten saanut napattua niistä oikein kunnollisia kuvia, joita olisin halunnut julkaista] mutta ehkä kokonaisuus oli hieman vaisuhko kuitenkin. Kaikenkaikkiaan kuitenkin oikein mukava reissu ja päivä, kiitokset äitille vielä seurasta!

Messut jatkuvat vielä sunnuntaihin asti, meinaatteko mennä vai oletteko jo käyneet?

Laura

5 kommenttia:

  1. No voihan että, mä voitin kans arvonnassa lipun tonne! Kaveriksi sain sitten Helsingissä asuvan ystäväni, lauantaina eli huomenna ollaan menossa. Oon nähny tosi monessa paikkaa kuvia ja juttuja tuolta, ja taitaa ihan joka ainoalla olla noi sateenvarjot kuvattuna!! Mutta kyllä ne hienoilta näyttääkin, ihan mahtavaa nähdä ne livenäkin sitten. En ole koskaan aiemmin ollukaan tuolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meettekö sinne kirppiksellekin? Mua niin harmittaa et se jäi nyt väliin mutta on tänäänkin kivaa tiedossa että sinänsä. :) Mä oon käynyt habitaressa kerran tai pari aiemmin (en oikeesti muista! :D ) ja oli silleen aika suuret odotukset kun muistelen että silloin aiemmin oli jotenkin "enemmän ja suurempaa", mutta eipä tuota nyt ihan pettymykseksikään todellakaan voi sanoa kuitenkaan. :) Mukavaa messupäivää! :)

      Poista
    2. Ei myös mihkään kirppikselle ehitty, jos sitä blogikirpparia tarkoitat. Ja koitin muuten etsiskellä katseellani tota paikkaa, missä oli noita pillejä, mutta en osunu oikeaan kohtaan ilmeisesti, koska en niitä nähnyt. Höh. En ole vielä(kään) purkanu kuvia kamerastani, saa nähä millon saan aikaan... sit jos vaikka näkis uudelleen, mitä sitä tulikaan nähtyä. =) Ihan mukavaa kyllä oli siellä käydä.

      Poista
  2. Hei, kiitos kun kävit kannattamassa kotimaista pientuotantoa - ja kiva kuulla että tykkäät! : ) Raikkaita tuulia ja iloa syksyysi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä oli kyllä ihana osasto, "Muista hassutella" -printti meni eilen lahjaksi viiskymppiselle ja kortit tulevat omalle seinälle kehyksiin makkariin. Teille myös oikein ihanaa syksyä ja hyvää menestystä jatkossakin! :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!