tiistai 17. joulukuuta 2013

Huh ja joulufiilis?




Viime päivät on olleet aikamoista haipakkaa, niin fyysisesti kuin henkisestikin. On ollut rymsteerausta, leipomista, sinapin vääntöä, Porvoon ja Ikean reissua (kiitos vieläkin reissuseurasta K <3 ), joulumyyjäisiä, pirun aikaisia aamuja eroahdistuneen lapsen kanssa, piparikoristeen koristelua ja sen viimehetken hajoamista kasaamisvaiheessa, lapsen lääkärintarkastusta ja kuulemma tänään tulee täitiedote koulusta... (Sanoi terkka siis aamulla siellä tarkastuksessa) Tänään ohjelmassa on jouluostokset miehen kanssa, joten kuopus meni jo aamulla anoppilaan -> mulla hetki aikaa blogin päivitykselle. :)



Niin ja eipä se nyt ajastakaan pelkästään ole ollut kiinni, jotenkin on vaan ollut semmoinen möllikkä-olo pari viime päivää ettei ole jaksanut blogia miettiä. Tai miettiä kyllä muttei toteuttaa. Täällä on tullut vettä ja asteita pari plussan puolella, joten järkyttävän liukkauden lisäksi maisema on musta ja masentava. Joulufiilis on ollut kadoksissa sunnuntai-illasta saakka ja sitä kovasti yritän metsästää, toistaiseksi hieman huonolla menestyksellä. ;) Asennekorjausta vaatisi vissiin. Yritin askarrella niitä jokapuolella näkyviä tähtiä, mutta ensin materiaali oli liian ohutta ja sitten liian paksua, joten jälki ei ollut mitenkään silmiä hivelevä. ;)

Mutta että näin. Elossa ollaan ja joulua[/fiilistä] ootellaan. :D

Laura

p.s. Kuvissa näkyy aivan mahtavan ihana arvontavoittoni Uuden kuun Emilian blogista, jonka Mrs. Jones oli lahjoittanut. Kiitos vielä sinnepäin! Kuten näkyy, kuvia ei ole millään lailla "stailattu", vaan kuvat napsaistu heti kun täytteen sain rahiin "sullottua". Lapset omi rahin heti omaksi pallikseen. Mikäs siinä! :) Koitan tehdä tästäkin oman postauksen vielä joskus... ;)

Ekassa kuvassa aivan i-ha-na Kattilaleipä. Ohje löytyy googlettamalla, mutta laitan sen vielä tännekin kunhan ehdin. :)

4 kommenttia:

  1. Voi, mikä ihana puof, onnea huipusta arvontavoitosta! <3 Ja mikä suloinen pieni tonttutyttö poufilla! <3 <3

    Toivottelen joulufiiliksiä, kyllä se joulu tulee, vaikka olisi plussallakin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olin kyllä ihan onnesta soikeena kun tajusin, että minulle se voitto napsahti! :) Joululahja etukäteen! :)

      Kyllä se fiilis on pikkuhiljaa löytynyt, onneksi... <3

      Poista
  2. Ha-haa, nyt kommentin jättäminen onnistuu :) Hyvän näköinen tuo jakkara! Oikein ihanaa joulua ja juodaan taas vähintään puhelimitse aamukahvit :D jos ei muuten ennätetä. K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Juu, se oli hauskaa! :D tosin hauskempaa se on ihan livenä tietenkin. :) Ihanaa joulua teillekin, soitellaan vielä! :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!