sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Vain hyviä viboja

Käytiin eilen perheen kesken käsityöläismarkkinoilla vanhassa tehdasmiljöössä. "Käytiin" oli just oikea sana, nimittäin pienin sai kohtauksen - nälkä ja harmitus kun kaikkea ei saanut räpelöidä - ja vierailusta tuli piipahdus. Terkkuja vaan kaikille jotka tunnistaa! :D



Ehdin kuitenkin pikkuostokset suorittaa, Retro Elli -nimiseltä kauppiaalta ostin tämmöisen hauskan pikkutaulun tuomaan pelkästään hyviä viboja meidän perheelle. :) Pääsi ruokailuhuoneen kaapin päälle. Illalla otetut kuvat on taas tosi pimeitä...

Rakennuksessa oli myös entisen opiskelukaverini mainostoimisto, jossa hän myi myös kädentuotoksiaan, ja ostinkin 17-vuotiaalle kummitytölleni tämän upean heijastimen. Toinen puoli on nahkaa, tykkään tosi paljon!

Tänään ollaan taas menossa sinnepäin [joulukonsertti!] joten ajattelin pyörähtää paikalla uudelleen - itsekseni - mikäli ehdin! ;) Leppoisaa 2. adventtia!


Laura

8 kommenttia:

  1. Hihh... Terkut Taideruukin 3.kerroksesta! Retro Ellin puoti on IHANA!!! Kiva, kun kommetoit mun blogissa.. :) Tunnelmallista joulunaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun puodissa ehdin ihan vaan pyörähtää, ihanan näköisiä juttuja oli! :) Enkä sit pääsykään uudelleen käymään, mutta käsittääkseni sinne voipi tulla muulloinkin? :)

      Poista
  2. HEI!
    Phuuhh, tähän vastaaminen jäikin, vaikka kovasti merkkasin, jotta kommentoisin!
    Puoti on auki KE,LA,SU, poikkeuksiakin on... FB:ssa ilmoittelen tarkemmin aukioloajoista ja uusista jutuista :

    https://www.facebook.com/AnnisCreativeCorner

    Tervetuloa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypäs käydä tykkäämässä ja tulla käymäänkin. :) Me asutaan täällä "toisella puolella" kaupunkia, niin ei ihan yhtäkkiä pääse piipahtamaan.. ;)

      Poista
  3. :-) Kiva!
    Tässä vielä linkki mun höpötyksiin... Blogia on pidetty KAUAN, ja jonkunsorttista alavireisyyttä bloggaamisessa menossa: http://annislittlecorner.blogspot.com

    Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne! :)

      Mullahan oli vuodesta 2009 se mun edellinen blogi (Arkea ja juhlaakin) mutta sitten kävi niin ikävästi että joku ikävä ihminen vei sieltä kuvan tytöstämme ja oli pakko laittaa koko blogi kiinni, kun en voinut alkaa editoida kokonaan... :/ Nyt tämä uusi hakee suuntaansa vielä. Tai no, suunta on sama (eli hyvin epämääräinen sillisalaatti ;) ) mutta käynnistysvaikeuksia on ajoittain. ;)

      Sun blogin lukija olenkin ollut jo pitkään.. ;)

      Poista
  4. ...Aaaa,,, Hitsit, tämä on hassua, siis koko tämä bloggailu... :-) Mulla on puotiin tullut nyt jo melkein kahden käden sormilla luettava määrä ihmisiä, jotka ovat lukeneet pitkään ja yhtäkkiä seisovat edessäni. Muutamasta ihanasta bloggaajasta olen saanut ystävän. Aikas jees! :) Tule käymään joku kerta Taideruukilla taas, höpötellään! :) Iloa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pitäis tulla kyllä käymään. Tuun tietenkin sit moikkaamaan! :) Mäkin olen saanut ystäviä nettimaailmasta, ihan hassua! :) Kivaa päivänjatkoa!

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!