keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tabula rasa

Heissan kaikki pitkästä aikaa!


Täällä taas, uuden blogin kanssa. :) Nyt mulla on ehkä taas asiaakin, ainakin innostusta.
Uusi blogi pääasiassa siksi, että jouduin vanhan laittamaan salasanan taakse.. Kävi niin inhottavasti, että joku oli varastanut blogistani nuorimmaiseni kuvan johonkin facebookin feikkiprofiiliin, todella veemäinen temppu, suoraan sanottuna. Olisi ollut liian iso homma editoida vanhaa blogia niin oli helpompi aloittaa uudelleen, puhtaalta pöydältä. Noh, meitä mahtuu tänne nettiin kaikenlaisia; meitä sinisilmiä, jotka eivät voi/halua uskoa, että noin voisi käydä, väärinkäyttäjiä, jotka tekee tälläisiä temppuja ja kaikkea siltä väliltä. No, tässä blogissa ei sitten tulla näkemään juurikaan kuvia lapsista, naamakuvia ei ainakaan... Ja vesileimat täytyy ottaa käyttöön. Vähän extrahommaa, mutta ei kai auta.Niin, ehkä joku muistaakin vanhan blogini nimeltä Arkea ja juhlaakin. Sitä tullaan täälläkin näkemään, eli kaikkea laidasta laitaan. :) Lapsiperheen arkea, leipomisia, jotain sisustusjuttuja, reissuja, juhlia... sekametelisoppa siis!Tervetuloa mukaan! :)


Laura

p.s. kuvat meidän pihalta, kesän alkupuolelta kun osallistuttiin Avoimet pihat -tapahtumaan. Meillä oli pieni pop up -kahvila ja aitan seinällä oli äitini teoksia.


2 kommenttia:

  1. Oi voi, kuulostaapa ankealta! Ymmärrän kyllä päätöksesi, olisin tehnyt ihan samoin. Meidän pojalta on mun blogissa tainnut vilahtaa nenä ja varpaat, pelkään kovasti sitä, että lapsen kuva tulisi vastaan jossain ihan väärässä yhteydessä. :(

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, tää taitaa olla eka kommentti! :)

    Ja kuten voi huomata niin jo olen pyörtänyt päätökseni siitä ettei lapsia täällä näe.. No, ei ainakaan ilman sitä vesileimaa kuvassa. Eihän se tietty kuvan varastamista estä, mutta jospa edes hidastaisi.

    VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!