lauantai 11. tammikuuta 2014

Onnea ystävälle!

Olen menossa kaverini kolmekymppisille tänään ja innostuin pikkusiskon päiväunien aikaan tekemään kuvanmuokkausohjelmalla kaverille "kortin". Eli tulostin tekstin ihan tavalliselle paperille ja laitoin kehyksiin. Koska ohjelma oli minulle täysin uusi tuttavuus niin aikaa kului kyllä aika kauan, onneksi typykkä veti pitkät päikyt. ;) Olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen, varsinkin kun tosiaan oli eka kerta kun tälläistä koneella teen. Mielessä jo monta ideaa... ;) Kuvasta olen sotkenut juhlakalun nimen ja tarkan syntymäpäivän, mutta jos joku nyt sattuu tunnistamaan niin saa vinkata. ;) Nuo "postileimat" johtuvat päivänsankarin amerikan-yhteyksistä. Kortin lisäksi vien lahjaksi kuoharia tai valkkaria, sillä sitä on juhliin toivottu. Itsehän kyllä lähden autolla, maalla asumisen varjopuolia kun ei viitsi taksilla ajella...Nyt pitäisi kipaista suihkuun ja laittautumaan. En edes tiedä mitä päälleni laitan! :D

Laura

7 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja hauska idea! <3
  Toivottavasti oli kiva ilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 Oli kyllä kiva ilta, olin jo 12 jälkeen kotona mutta sunnuntaina olin tosi tyytyväinen valintaan lähteä autolla... ;)

   Poista
 2. Hieno kortti!

  Millä ohjelmalla tuon teit? Onko ilmainen? Mulla ei ole kuin Picasa käytössä mutta haluaisin kokeilla jotain toista ilmaisohjelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! :)

   Tämä oli semmoinen kuin picmonkey. Oli ilmainen, osa jutuista on siellä kyllä maksullisia (tai että voisi ottaa sen maksullisen version) mutta ilmaisessakin oli ihan riittävästi valinnanvaraa. :)

   Poista
  2. Pitääpäs tutkia tuota!

   Poista
  3. Äh, tuli edellinen nimimerkillä... :)

   Mutta siis kiitos tiedosta!

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!