keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Täällä ollaan

..mutta kipeänä.. Sunnuntaina se flunssa minut sitten kiinni ajoi ja tässä sitä nyt ollaan, sohvan pohjalla jo kolmatta päivää, jyrän alle jääneenä. Olotila hiissaa edestakas - välillä jo tuntuu että kyllä tämä tästä ja kun nousen laittamaan pyykit niin puolessa välissä alkaa heikottaa niin että hyvä ettei tarvitse ottaa nelivetoa alle sohvallepääsyyn.. Joten eipä kai auta kun jatkaa pötköttelyä, sen mitä nyt lasten kanssa pystyy. Seurata vierestä kun talo pikkuhiljaa muuttuu lelu-ja-muu-tavara -mereksi, pestä vaatteita sit vasta kun puhtaat loppuu. Ja siis kyllähän talon isäntäkin oman osuutensa tekee, ei sillä. Hällä on vaan aika paljon muitakin velvollisuuksia.


Mutta näihin tunnelmiin, valitettavasti kuvia en nyt kännykällä tähän (o)saa (laittaa). Pysykää terveinä ja palailen kunhan saan itseni täältä kaivettua ylös! :)


Laura

p.s. Kännykkä ei myöskään suostunut tätä eilen julkaisemaan,mjoten nyt paremmalla onnella ipadillä, edelleen kuvitta. Onneksi olo on jo ehkä hitusen parempi! 

6 kommenttia:

 1. No voi, pikaista paranemista sinne :) Flunssaa kyllä yrittää puskea ovista ja ikkunoista, meilläkin mies ja tytär kipeänä, minä vielä sinnittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aloitti mies, aika lievänä sentään, sitten minä. Maanantain pikkusisko nukkui 39 asteen kuumeessa ja se taisi mennä sillä lähes ohi! Nyt sitten isoveikan kurkku on kipeä... On tää kyllä tämmöstä flunssa-aikaa, toivottavasti pysyt terveenä! :)

   Poista
 2. Voi kääk, kuulostaa tosi rajulta taudilta! Pikaista paranemista ja tsemppiä lelumeri-kaaokseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl tää on ollut aika rankkaa, olis noussut kuume niin olisi ehkä nopeammin mennyt ohi. Eilenhän illalla mulle tuli sitten viimein lämpöä ja tänään onkin ollut jo paljon parempi olo. Oon jopa jaksanut olla suurimman osan päivää pystyssä! :) Kyllä tämä tästä, kiitos! :)

   Poista
 3. Huij, tosi paljon on työkavereitakin nyt kunnon taudissa. Kuume kuulemma tulee ja menee samoin kuin antibioottikuurit. Tosi tympeä alku uudelle vuodelle:( toivottavasti teillä voidaan jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun aikana tervehdyttiin, tai poikakin kaatui sairasvuoteeseen lopulta perjantaina mutta tosiaan kun kuume nousi hälläkin niin oli nopeammin ohi. Lapset välillä yskii mutta muuten aletaan olla terveiden kirjoissa! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!