lauantai 22. elokuuta 2015

S niinkuin








siivoushullu? No, en tiedä mutta joku ihme minuun on mennyt kun olen nyt innostunut siivoamaan nurkkia. :D Olen yleensä melko laiska siivoaja, vaikka viihdyn paremmin siistissä kodissa [kukapa ei?] niin jotenkin se siivoaminen ei sitten tahdo houkuttaa... Mutta kun vauhtiin pääsee, niin sitten se maistuu ja nyt se on maistunut jotenkin erityisen hyvältä! No, ihan hyvä vaan.

Valokirjain on olut haavelistalla jo pitkään ja heinäkuun lopulla semmoisen sitten hankin. Olin samaa kirjainta ihastellut jo aiemmin kirpputorilla, mutta jostain syystä en raaskinut ostaa. Kun sitten bongasin sen torista niin päätin että nyt sen hankin. Ja tuossa se nyt sitten komeilee! En ole vielä päättänyt pitäisikö siihen uusia valohommelit, kiva se on noinkin.
Tv-taso ei oikein miellytä, mutta nyt ei kannata uuttakaan alkaa etsiä, koska olohuone tulee muuttumaan remontin myötä ja tv:n sijoituspaikka on vielä hieman auki. Näillä mennään siis. :)

Tuota nurkkaa en muutenkaan ole tainnut esitellä blogissa. Tuohon tulee siis - ainaki näillä näkymin - portaat yläkertaan. Aiemmin siitä on ollut kulku pieneen makuuhuoneeseen, mutta n. 10 vuotta sitten [huh, onko siitä jo niin kauan??] makkariin tehtiin uusi pannuhuone ja ovi on enää "koriste".

Tänään jatkuu siivousoperaatio. Lasten huone olisi listalla. Leluja on ihan liikaa, ja niitä on joka paikassa (mm. olohuoneen yksi nurkka ihan täysi) ja nyt kun molempien lelut ja pelit on yhdessä huoneessa niin voitte kuvitella millainen kaaos siellä vallitsee. Jotain järkeä siis siihen huoneeseen luvassa tänään. Toivottavasti, :D

Mukavaa lauantaita!

Laura

6 kommenttia:

  1. Mä tunnustan, että ihan nautin nurkkien kollauksesta! Ihana fiilis kun saa jonkun "epäkohdan" siivottua ja laitettua kivaksi :) Sulla on tosi kiva tyyli sisustaa ja toi S-valaisin on huippu! Aamulla ihastelin sun keittiökuvaa instassa! Niiiin hurmaavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, täytyy munkin sanoa että nautin kun sen epäkohdan saa valmiiksi, se aloittaminen (ja joskus prosessikin) on se mikä tuottaa hammastenkiristystä välillä. ;) Kiitos paljon, mun tyyli on aikamoista sillisalaattia ( hih ) läpi koko talon oikeastaan, joka puolella mitä sattuu - uutta ja vanhaa ja siltä väliltä. :D

      Poista
  2. Minulla on myös haave- ja hankintalistalla ollut jo pirkään tuollainen valokirjain. Eilen niitä itsekin torista katselin, kun sun päivityksen luettuani hoksasin, että sieltäkin niitä vois löytyä. Miksen ole tajunnut aiemmin? Sinä olet tehnyt oikean löydön. Tuo s-kirjain on tosi hieno ♥ Mä toivon kanssa, että muhun iskis joku siivouspuuska ja saisin noita nurkkia taas vähän siistimmiksi ja tavaroita kiertoon. Aurinkoista viikonloppua Sinulle, Laura ja ensi viikolla jo nähdään :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kausia kun selaan toria jatkuvasti (siis iltaisin nukkumaan mennessä ;) ) ja kausia etten muista koko toria. :D Joskus sieltä kyllä vaan tekee löytöjä, joskus joku juttu jää harmittamaan kun ei ole just sillon varaa tai sijoituspaikkaa tavaralle. Silloin vähän harmittaa että edes näki koko mööpelin. (yleensä se on joku ihana huonekalu..)

      Mun puuska meinaa nyt laantua ton lastenhuoneen suhteen. Oli esikoisen synttärikuskailua ym. Silloin mulla usein käy niin et jos homma keskeytyy niin takas moodiin ei oikein meinaa päästä. ;) Mut nyt mä kuitenkin palaan hommiin. Näkemisiin! :)

      Poista
  3. Mulle iskee aina ihan järjetön siivousinto kierron puolissavälissä- hih! En siis todellakaan tarvitse kalenteria tietääkseni, miten hormonini milloinkin hyrräävät. Pari päivää siivoan aina pää märkänä. Muulloin pidän kiinni torstain viikkosiivouksesta. Puhdas koti on niin ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mulle iskee siivouinto aina ihan väärään aikaan, eli silloin kuin ei oikein ehtisi tms. :D Mut nyt on ollut aikaa, ja yllättävän hyvin onnistuikin vaikka mies oli reissussa. Tai ehkä juuri siksi? :D Puhdas koti on kyllä ihana!

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!