sunnuntai 14. helmikuuta 2016

ystis
Multa jäi tänä vuonna ystävänpäiväkortit lähettämättä. Olen yleensä niitä lähetellyt, joko itseaskartelemia tai yleisemmin ihan ostettuja. Tämä viikko oli kuitenkin jotenkin niin väsyttävä etten yksinkertaisesti jaksanut paneutua asiaan.

Mun mielestä ystävänpäivä on ihan kiva juhla, vaikka moni ajattelee että ihan turha ja amerikkalaista hapatusta jne. Tietenkin "ystävänpäivä on joka päivä" mutta on ihan kiva että on kuitenkin semmoinen päivä, jolloin voi miettiä ihan oikeasti että muistaisi sitä ystävää. Ottaisi vaikka yhteyttä sellaiseen ystävään josta ei ole kuullut pitkään aikaan. Kyselisi kuulumisia.

Mä olen myös silleen romantikko, että olis kiva jos oma mies muistaisi jollain lailla, vaikka ostamalla kukkia. Aika harvoin ystävänpäivänä näin on käynyt mutta saahan sitä toivoa kuitenkin. :D Enkä mä kyllä pety jos käy perinteisesti. ;)

Nyt toivottelen kuitenkin ihanaa ystävänpäivää kaikille! Meillä tänään ohjelmassa yksi ystävänpäivän tapahtuma ja pulled porkin paistamista. Ehkä vähän kodin laittoakin (eilisestä inspiroituneena ;) ). Mukavaa päivää! :)

Laura

5 kommenttia:

 1. Hyviä ajatuksia Ystävänpäivästä! Olen samoilla linjoilla kanssasi. Täällä myös inspiroiduttu eilisestä :)) Hyvää Ystävänpäivää, Laura ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krisse ja hyvää ystävänpäivän iltaa! :)

   Poista
 2. Minäkään en saanut yhtään korttia laitettua matkaan, mutta eipä niitä kolahdellut täälläkään päässä, joten hyvä niin :D Meidän koululainen on kyllä kihissyt ystävänpäivää ja kortteja jo pari viikkoa, taitaa olla pientä ihastusta ilmassa ;) <3

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!