lauantai 28. toukokuuta 2016

vierailulla

Heissan hei! Toukokuun viimeisiä päiviä viedään ja täältä tulee toukokuun toka postaus. :D Olen opiskellut, nauttinut ihanista kesäpäivistä, puuhaillut puutarhassa ja kasvimaalla, suunnitellut kaikenlaista ja vähän toteuttanutkin. Kotijutuista kuitenkin toisella kertaa, tämä postaus koskee toista kotia. Nimittäin Sydämellä tehtyä Katjan kotia. :)

Katja kutsui meidät treffeille kotiinsa nauttimaan toukokuun valoisasta illasta viime torstaina. Onkin aikaa kun meidän blogiporukka "sillarit" tai blogimuijat on kokoontuneet. Oli mukava siis tavata kaikkia pitkästä aikaa, vaikka omalta osaltani vierailu oli melko pikainen (vain n. 2 tuntia, kun yleensä meillä aika vierähtää ihan huomaamatta) miehen iltavuoron takia. Piti siis rientää kotiin päästämään anoppi omaansa ja laittamaan lapsia nukkumaan. Pääsin kuitenkin paikalle ja se on pääasia. :)

Katjan ja perheensä koti on kompakti, mutta todella ajatuksella sisustettu, hyvin vaalea ja maalaisromanttinen, täynnä yksityiskohtia, mutta ei ylitsepursuava kuitenkaan. Ja pieniä rouheita yksityiskohtia löytyy sieltä täältä. Erityisesti ihastuin ruokapöydän yllä riippuvaan purkki-kynttelikköön ja terassiin rouheine pöytineen. Katja on myös mummo, vaikka ei ehkä ihan heti uskoisi ja tuo seikka tulee myös sisustuksessa esille.

Kuvat puhukoon puolestaan. :)
Mukana oli myös Marika, HeliJessica ja Krisse. :) Kiitokset kaikille, olipa taas mukavaa syödä, jutella, nauraa ja nauttia! Eiköhän me pian taas nähdä!

Laura

7 kommenttia:

 1. Oi, miten ihania kuvia ♥ Oli tosiaan mukava kokoontua yhdessä taas pitkstä aikaa. Toivottavasti saadaan taas uusi tapaaminen pian järkättyä. Kiitos seurasta myös Sinulle, Laura ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pelkäsin vähän että kuvat ei onnistu hämärässä, mutta ihan hyviähän niistä sitten tulikin.
   Toivotaan, että saadaan aikataulut sopimaan ja pääsette tänne meillekin käymään! :)

   Poista
 2. No ihan superihanat kuvat taas <3 Kiitos kivasta illasta ja seurasta (ja niiiiiiin lemppareista kristallikulhoista!)!

  Koitetaan törmäillä taas pianpian!! Ja isot tsempit opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, kiva että ne kulhot oli mieluisat! <3 Toivottavasti saadaan sopiva päivä pian löytymään! :)

   Kiitos tsempeistä, tämä viikko vielä tätä verkkokurssia, mutta kesäksi jää vielä opiskeltavaa... Onneksi isovanhemmat auttaa lastenhoidossa ja olen mä saanut iltaisinkin välillä keskityttyä opiskeluihin vaikka olisin ollut yksin lasten kanssa kotona. :) (olis vaan niin kiva kun vois vaan lomailla. ;) )

   Poista
  2. Siis ensi viikko kurssia. :D

   Poista
 3. Ihanat kuvat kertakaikkiaan ♥ Kiitos käynnistä ja toivottavasti nähdään taas pian!! Aurinkoista uutta viikkoa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, ja kiitos että kutsuit meidät kylään! :) Aurinkoista viikkoa sinnekin, ihanasti tää viikko auringolla ja lämmöllä alkoikin! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!