tiistai 21. kesäkuuta 2016


Heissan! Kesäkuu on jo puolessa välissä. Miten se kesä aina alkaakin tälleen salakavalasti? Juhannus on ihan yhtäkkiä ja mieleen hiipii ajatus että "apua, kesä loppuu kohta!" vaikka oikeestihan tämä on vielä alkupuolellaan! :D Ja hyvä niin!

Meillä on alkukesä ollut tavallaan aika kiireistä, ja tavallaan ei. Kotona ollaan siis pääasiassa oltu, mutta koska täällä on ollut niin paljon tekemistä niin tuntuu että on ollut yhtä hoppua! Myöskin esikoisen toukokuussa(kohan se oli..?) aloittama jalisharrastus on pitänyt kiireisenä, sillä harkkoja on kolmet viikossa ja siihen päälle muutamat turnaukset. Kuopuksella alkoi puolestaan yleisurheilukoulu, joka on kerran viikossa, onneksi tässä omalla kylällä kuitenkin ettei häntäkin tarvi kuskailla pidemmälle. Eipä sillä, niin innostunut poika harrastuksestaan on, että ihan mielelläänkin kuskataan. :) Ja pääseehän hän myös kavereidenkin kyydeillä usein.

Opiskelujuttuja olen suoritellut myös. Vielä olisi periaatteessa (ja siis ihan käytännössäkin) kolme kurssia, mitkä kesän aikana pitäisi suorittaa. Mulla loppuu opinto-oikeus avoimessa syyskuun alussa, ja nyt näillä näkymin työt alkaa elokuun alussa, joten haluaisin mahdollisimman pitkälle opinnot saada heinäkuun puolella. Mutta, voitte kuvitella ettei näin kesällä oikein motivaatiota tahdo löytyä... Juuri palautin yhden kurssin tehtävän ja pitäisi aloitella seuraavaa. Puuh...

Kuten tuossa jo mainitsinkin niin ensi vuoden työkuviotkin alkavat pikkuhiljaa selvitä! En siis päässyt sinne kouluun johon hain. (Ihan tyhmää, että haetaan pelkillä pisteillä, mulle sopisi paljon paremmin joku haastatteluhommeli) Aion hakea ensi vuonna uudelleen ja nyt tämä työjutska auttaa minua hakemisessa kun saan lisää työkokemuspisteitä! :) Ihan varma se ei vielä ole, ensi viikolla selviää, mutta vissiin kuitenkin pitäisi melko varma olla. Uskon että on. :)

Ollaan me toki muutakin tehty kun oltu kotona, siivottu, laitettu puutarhaa ja kasvimaata, käyty harjoissa, opiskeltu ja käyty töissä (mies siis). Mm. viime viikolla käytiin useampaan otteeseenkin siskon luona auttelemassa kun viime sunnuntaina oli siskonpojan rippijuhlat. :) Tehtiin myös pienen pieni retki lasten kanssa Kettumäen kansanpuistoon (klik!), josta postauksen kuvatkin ovat. Kannattaa käväistä jos Kuusankoskella liikkuu. Ei uskoisi että ollaan melkein Kuusaan keskustassa, niin ihana metsän tuoksu ja rauha tuolla vallitsee! Siellä kunnostellaan vanhoja, jo purkutuomion saaneita taloja (en tarkkaan tiedä mitä niihin tulee, mutta ainakin MLL:n terhokerho kokoontuu tuolla), rakennetaan vähän uuttakin (ainakin kanalaa ja ulkohuussia, jollainen siellä siis toki jo sijaitseekin). Myös kesäkahvila sieltä löytyy ja lampaita, joita saa työntekijän luvalla syöttääkin haassa. Tosi kilttejä yksilöitä olivat nämä!

Semmoisia kuulumisia täältä! Huomenna me ollaan lähdössä lasten kanssa mökille mun vanhempien kyydillä. Mies tulee myöhemmin perässä niin ei viitsitä kahdella autolla lähteä. Ihanaa vihdoin päästä mökille ja veden ääreen! Aion myös etsiä alueelta jotain kirppiksiä tai vanhan tavaran liikkeitä, jos vaikka löytöjä tekisi! :)

Instassa voi kurkkia kuulumisia raparperin alta lähes päivittäin, mutta koetan (taas kerran, hih!) ryhdistäytyä tämän blogin kanssa. :) Totuus kuitenkin on, että ei tule konetta avattua niin paljon opiskelujen jälkeen ja kun vielä päivitin koneen niin valokuvien siirtäminen koneelle on ihan sikahankalaa nykyään! Olisko kellään vinkkiä windows kympin suhteen...?

Mukavaa juhannusta kaikille! :)

Laura

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin totta, että kesä tulee joka vuosi hiukan salakavalasti. Juhannus on vaan ihan yks'kaks.

  Kerran olen käynyt tuolla Kettumäellä ja tosiaan aika ihmeellistä, että aivan keskustan tuntumassa on tuollainen paikka. Tästä on kyllä jo useampi vuosi, kun siellä vierailin, joten täytyypä käydä siellä nyt tänä kesänä uudestaan, kun ovat alkaneet siellä tuollalailla kehittämään toimintaa ja paikkaa ylipäätään.

  Mukavaa mökkeilyä ja juhannusta teille, Laura ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisittekin jo vierailla kettumäellä, eikös ollukin ihan kiva paikka? :)

   Poista
 2. Onpa kivan näköinen paikka, kiitos retkikohdevinkistä! :) Tsemppiä opintoihin ja oikein rentouttavaa juhannusta teidän porukalle <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! :) Ja kiitos, huomenna pitäis vähän taas avata opintokirjoja, ääks... ;)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!