sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Markkinoilla

Tänään karautettiin Wanhan ajan käsityöläismarkkinoille Kouvolan museokortteliin lasten ja äitini kanssa. Museokortteli on ihana pikkuruinen kortteli Kaunisnurmella Kouvolatalon vieressä. Museokorttelista löytyy puoteja, käsityöläisiä, partiolaisia ja museo, ja siellä järjestetään vuosittain mukavia markkinoita. Seuraavan kerran marraskuun viimeisenä viikonloppuna (30.11. klo12-18) joulutapahtuma. Ennenkaikkea museokortteli on ihania puutaloja ja rauhallista tunnelmaa henkivä palanen Kouvolaa.

Me ollaan käyty käsityöläismarkkinoilla useana vuonna aikaisemmin, (vanhemmat asuvat siinä ihan lähellä) mutta tänä vuonna tuntui että sekä myyjiä että asiakkaita oli aikaisempaa enemmän liikenteessä. Ja mitä kaikkea olikaan myynnissä...siis ihan vaikka mitä! Sen huomasin, että kierrätys ja värikkyys olivat melko kantavia "teemoja" monessa myyntipöydässä, ja hyvä niin. :)

Pikkupuoti Ainon pihapiiri oli suloinen piharakennuksen hyllyineen ja leikkimökki-kirppiksineen. Onnenkukon pihalla juotiin vohvelikahvit (teetä minulle!) ja nautiskeltiin tunnelmasta. Oli tosi kiva tavata ihanan hersyvä Anni, jonka blogin lukijana olen ollut jo aika monta vuotta. Anni oli paikalla puotinsa Anni's creative cornerin kanssa, kaikenlaista ihanaa löytyi sieltäkin. Annin tuotteisiin pääsee tutustumaan markkinoiden ulkopuolella Kuusankosken Taideruukissa, suosittelen piipahdusta siellä muutenkin! :)

Mukaan markkinoilta lähti paitsi aurinkoenergiaa, hyvää mieltä ja inspiraatiota, myös Nea designin tuunauspipo Tanja, joka on tehty siis vanhoista kierrätetyistä teepaidoista ja muista jäännöspaloista. Isoveli sai paikallisen Torkel Designin hienon jalkajousen, siis semmoisen lelun tietenkin. ;) Sillä onkin pehmeäpäisiä nuolia ammuttu (ja etsitty puskista) nyt loppupäivä.
Ihana aurinkoinen päivä! :)

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!