torstai 4. syyskuuta 2014

Makkarista [uudet yövalaisimet]

En olekaan tässä blogissa juuri kuvia meiltä sisältä esitellyt. Taitaa johtua siitä, että olen ollut vähän kriittinen, sekä kuvausjäljen että -kohteiden kanssa. Oon odottanut vaan että remppa alkaa ja sitten meillä on joka nurkka tip top ja jeejee ja kaikkee.. ;) No, nyt kuitenkin makkari on aika kivassa kuosissa joten näppäilin kuvia kun eilen saapui taloon.comista tilaamani uudet valaisimet! :) Tilasin sieltä myös yhdet toiset valaisimet, mutta niistä sitten joskus kun saan sen projektin valmiiksi....

Meidän makkari on siis talon laajennusosassa, ruokailuhuoneen ja kodinhoitohuoneen yläpuolella. Se on aika tilava, turhankin tilava makkariksi kun eipä siellä juuri aikaa muuten vietetä kuin yöllä. Tästä tulee remontin myötä todennäköisesti pikkusiskon huone, ja me muutamme uuteen huoneeseen josta tulee olemaan kulku parvekkeelle. Isoveli on kyllä huonetta kaavaillut itselleen, mutta mielestäni huoneessa olevan tapetti sopii jotenkin paremmin tytölle kuin pojalle, enkä tuota tapettia halua vaihtaa. Isoveikalle remppaamme kokonaan uuden huoneen nykyisen tilalle. Koko ja muoto tulee hieman muuttumaan, mutta tilava huone sekin tulee olemaan.

Pikkusisko nukkuu siis meidän kanssamme samassa huoneessa, eikä kyllä siirto omaan huoneeseen [eipä sellaista vielä olekaan] ole näköpiirissä, sillä tyttö tarvitsee nukahtamiseen kättä näpäläilyyn ja myöskin aamuyöstä pimeydestä kuuluu kuiskaus "käsi". :)
Elokuun lopulla innostuin viimein maalaamaan pikkusiskon sängyn, jonka ostin facekirppiksen kautta tytön ollessa varmaan puolivuotias. ;) Halusin siitä keltaisen, joten valitsin Helmi -maaliin sävyn Greippi. Työ osoittautui niin nopeaksi että innostuin samalla maalaamaan meidänkin sängyn ja siitä tuli musta. Pikkusiskon sängyn hioin melko kevyesti, maalasin valkoisella pohjamaalilla ja maalasin kahteen (vai kolmeen, en enää edes muista) kertaan Helmillä. Meidän omaa sänkyä en hionut ollenkaan, vaan maalasin harmaaksi sävytetyllä Otexilla (ajattelin että harmaa on käytännöllisempi kuin musta jatkoa ajatellen) ja ja kertaalleen Clasun mustalla kalustemaalilla. Helppoa ja melko nopeaakin!

Huoneessa on myös kaverilta ostettu Ikean lipasto ja siskolta ostettu divaani. Noita divaaneita meillä on kaksi ja nyt olen saanut päähäni ommella niihin irtohuput, sillä en oikein tykkää tuosta mikrokankaasta mikä niissä on. Onneksi äiti on tosi taitava ompelija, ja eilen kännykällä lähettämäni kuvien ja piirrosten avulla laski jo kankaan menekin ja teki jopa pienet paperiset kaavat. Nyt vaan sormet syyhyää päästä hommiin! Ajatuksena siis, että divaanit menevät lasten tuleviin huoneisiin ja saavat olla keskenään eriväriset, joten toivon löytäväni kankaat Eurokankaasta palalaatikoista edullisesti.

Verhoja meillä ei ole tällä hetkellä ollenkaan, ei edes verhotankoja. Siis kaksi [kyllä] pimennyverhoa ikkunoissa on päällekäin, mutta sivuverhotkin haluaisin takaisin...


Ja olkoon tämä nyt sitten "ennen" kuva. Kuva on otettu tosiaan helleaikaan, jolloin ei ollut kuin lakanat käytössä. Siksi sänky näyttää niin laatikkomaiselta... Pikkusiskon sänky näytti hyvin samalta, alla kuva hiontavaiheesta.
Tulipas paljon kuvia, hupsista! :D Mukavaa keskiviikkoa ja syyskuun alkua! :)

Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!