tiistai 24. marraskuuta 2015

joulukorttikuvia

Viime sunnuntaina oli kaunis pikkupakkas -sää. Ensilumi maassa ja melko kirkasta. Aika hyvä valokuvaussää siis. :) Ystäväni, oikeastaan sukulaiseni oli kysynyt kuopusta mallikseen jouluisiin kuviin ja olimme sopineet sunnuntain kuvauspäiväksi, mikäli sää suosii. Ja onneksi se suosikin, en tiedä milloin seuraavan kuvauspäivän olisi saanut sovittua.

Pienen suostuttelun jälkeen tyttö suostui malliksi [piparitkin saattoivat auttaa asiaa ;) ], taisi luulla että kyse on jostain lääkärikäynnin tapaisesta jutusta. Valkoisista vaatteista jouduttiin vähän keskustelemaan, pinkki yms. tuntuu olevan aika in nyt... *huoh* Mutta tosiaan, onneksi saatiin sopiva vaatetus puhuttua päälle ja tyttö istumaan vanhan kelkan päälle asetetuille lampaantaljoille tuonne aitan portaille. :)

Nappasin itsekin kameran mukaan, tässä muutama niistä reilusta sadasta kuvasta mitä nappasin. :D Niistä löytyykin tälle vuodelle joulukorttikuva, lähinnä taitaa tulla vaikeus valita.

Aika suloisia kuvia kyllä, vaikka itse sanonkin... :)

Laura

p.s. Remppa etenee vihdoin, hitaasti mutta varmasti! Voin kertoa, että yläkerrassa on k y l m ä kun seinässä on reikä! :D

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, sun tyttö on ihan hurjan söpö! ♥

  Vai nyt on remppa käynnissä... toivottavasti ei tuu kovin kylmä, luminen ja tuulinen talvi! ;) Tsemii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Joo, kyl mä toivon silti et olis lunta ja pakkasta (kohtuullisesti molempia..) ;) kyllä pitäis olla lämpimämpi kun saadaan eristyslevyt seinään. Kiitos, tsemppiä kyllä tarvitaan! ;D

   Poista
 2. No on tosi suloisia kuvia! <3 Toisiksi alimmainen piparikuva ehkä suosikki. Ihanat räpsyttimet!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Mä en osaa suosikkia valita, tulee kyl vaikeus valita korttiin kuva... Tytön ripset on kyllä sellaiset että!! :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!