tiistai 17. marraskuuta 2015

heissan hei

..ja heissulivei! Pitkästä aikaa täällä kääntymässä! :) On taas ollut niin kiireistä jotenkin etten ole koko blogimaailmassa ehtinyt oikeastaan edes käymään, ihan muutamaa facebookin kautta tehtyä pikavisiittiä lukuunottamatta. Voisin sanoa että työ ja kaikki muu elämä (omat ja lasten harrastukset, opiskelujutut ja ihan se vapaa-aikakin) vie kaiken ajan mutta se olis kyllä vaan osatotuus. Toinen osa on ihan silkka saamattomuus. Ja lisäksi (muka) liian iso vaiva/hankaluus minkä meidän koiralle sattunut tapaturma (sitä potkaisi hirvi, leikattiin ja nyt ollut sisällä) on aiheuttanut. Mutta joo, ehkä eniten se, etten illalla enää ole yksinkertaisesti jaksanut avata konetta bloggailua varten.

Mutta nyt päätin tulla huikkaamaan moikat ja laittamaan pari kuvaa viime perjantain iltahämystä. Tuolloin oli toinenkin potilas talossa, kun esikoisen varvas murtui viikko sitten ja vähän muutakin vaivaa siihen päälle sitten tuli samalla. Sinänsä hyvä että malttoipa ainakin pari päivää huilata jalkaakin. :) Kuvissa siis vasemmanpuoleinen sohva, jolla poika on potemassa oloaan, on rajattu pois. :D Kuvissa myös ensimmäinen joulukukka, jonka ostin perjantaina ihan tuosta lähikaupasta. Jouluruusu on yksi mun lemppareistani! <3 House Doctorin "candlelight therapy" -kynttilät ovat ostos paikallisesta Casam -sisustusliikkeestä.

Nyt kutsuu kuitenkin Downton abbey, kun kuopus taisi nukahtaa ja voin siirtyä alakertaan. ;) Mukavaa iltaa ja toivottavasti nähdään taas pian! :)

Laura

p.s. Sain postauksen lähtemään vasta nyt. Jotain tapahtui kun ryhdyin lisäämään kuvia, mutta nyt sitten kun tulin vielä koittamaan niin toimi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!