lauantai 2. tammikuuta 2016

vuosi 2015











Tässä toinen osa vuosikatsauksesta. Päivän myöhässä "luvatusta", mutta en eilen malttanutkaan avata konetta. :) Aamulla leivoin sämpylöitä (koska meiltä oli leipä loppu, mutta onneksi oli koska sämpylät oli ihan superhyviä!) ja sitten vaan oleiltiin kunnes iltapäivällä lapset lähti yökylään anoppilaan ja me lähdettiin miehen kanssa leffaan (Nuotin vierestä) ja syömään, myös toinen siskoni miehineen tuli mukaan. Oli kyllä tosi kiva ilta ja ihanaa kun sai nukkua (melkein) niin pitkään kuin halusi. Nimittäin en sitten kuitenkaan osannut nukkua pitkään mutta en myöskään noussut sängystä vaan löhöilin vaan. Ihan huippua! :)

Uusi vuosi vaihtui toisen siskoni luona, minä ja lapset siis vietimme iltaa siellä kun mies oli iltavuorossa töissä. Söimme sushia ja pulled chicken hamppareita. Sushia söin ekaa kertaa elämässäni ja täytyy sanoa että not my cup of tea... Tai muuten varmaan mutta se merilevä ei kyllä mennyt alas. Aion vielä koettaa kyllä, mutta ilman levää, onko ne sitten nigiri -susheja?
Pulled chicken hampparit vei minun kieleni mennessään. En voi muuta sanoa kuin että kannattaa tehdä sämpylät ja majoneesi (ja se kana tietty) itse! Nam! Ohje niihin tulee blogiin näinä päivinä. :)

Nyt täytyy alkaa lämmittää taloa, sen verran vilakka ilma!

Ihanaa alkanutta vuotta! <3

Laura

p.s. Lisäsin mukaan myös instatilini (lauraraparperinalla) #bestnine2015 -kuvan kun en sitä instaan osannut laittaa. ;D

7 kommenttia:

  1. Sun kuvista ihan aistii tunnelman. Ja kuinka mahtava toi Minion -kakku!! :D

    Oliko muuten hyvä se leffa? Piti instassa kysyä, mutta unohtui. Sen mainos vaikutti ainakin hauskalta ja mä tykkään kotimaisista hömppäleffoista tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Marika! :) Minion -kakku onnistui kyllä just niinkuin ajattelinkin! :)

      Joo, leffa oli ihan hyvä! Toki oli kliseitä ja joitakin kohtia kun mua ärsytti jotkut ilmeet (tiiätkö, "nyt mulla on tällänen ilme, naurakaa") mutta siinä oli paljon ajattelemisen aihetta ja sai nauraa ja vähän itkeäkin. :) Mun sisko sanoi (kun juttelin puhelimessa tyttärensä kanssa, joka kysyi oliko hyvä) että "ei ehkä kolahda kakskymppisiin mutta tämmönen itseään tutkiskeleva keski-ikäinen sai kyllä siitä paljon irti". :D Joo, eli kyl mä voin sitä suositella vaikka ei huippuhyvä ollutkaan. :)

      Poista
  2. Ihania hetkiä on vuoteenne mahtunut - todella kivat kollaasit ♥
    Oliko tuo leffa muuten millainen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Yllätyin kuinka vähän joinakin kuukausina on tullut kuvattua, varsinkin nyt syksyllä kun olen ollut töissä. Tai että kuvia on tullut otettua vain joistakin tapahtumista. No, jospa tänä vuonna enemmän. :) Tuota järkkäriä ei vaan useastikaan jaksa "raahata" mukana, niin siksi jää joskus kuvailut vähemmälle/kännykän varaan.

      Elokuvasta tosiaan olenkin tuossa yllä kertoillut. :)

      Poista
  3. Nyt kun otin silmän käteen, niin huomasin jo kysytyn samaa asiaa yläpuolella ja sinun jo vastanneenkin siihen.. :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat kollaasit!! Pitäis kyllä joku kerta ottaa sellanen "kuinka teen kuvakollaaseja, bannereita, kuinka liitän niihin tekstiä jne jne jne"-ilta blogimuijien kanssa... Mä niin tahtoisin osata kans tehdä tällasia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei se ole oikeesti edes yhtään vaikeeta. :) Mutta pidetään vaan! Ja kiitos! :)

      Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!