perjantai 11. maaliskuuta 2016

perjantai


Nyt se on taas täällä, nimittäin perjantai! Tämä viikko on mennyt jotenkin tosi nopeasti, vaikka toisaalta tuntuu että lomasta on jo hirveästi aikaa.

Tähän viikkoon on mahtunut töiden lisäksi kuoroharkkoja, jumpassä käynti ekaa kertaa n. puoleen vuoteen(!!), lasten menoja, ja eilen pääsin vielä ystäväni kanssa teatteriin! Kiitos K! Oli ihana käydä hieman tuulettumassa vaikka esitys ei valitettavasti ollutkaan mikään ihan paras...

Tänään siis viikon vika työpäivä ja sitten viikonlopun viettoon. On pojan turnausta, kuoron keikkaa ja yhdet kutsut jonne myös koetan ehtiä. Ohjelmaa piisaa siis! (katselin että mulla ei ole huhtikuun loppuun saakka yhtäkään viikonloppua ettei olisi mitään menoa tai ohjelmaa!)

Töitä mulla on enää tämä kuukausi. Olen viihtynyt ihan hurjan hyvin ja vähän on jo semmoinen haikea olo kun ei enää sitten tarvikaan mennä aamulla jo tuttuihin rutiineihin. Sitten mun "työpäivistä" (eli pikkusiskon hoitopäivistä, joita on 12 kuukaudessa) tulee opiskelupäiviä että saan sen syksyllä aloitetun tutkinnon suoritettua. Huhtikuussa mun pitäis myös saada tietää tästä varsinaisesta opiskelusta, että onko mut valittu. Käääk! En kyllä usko että pääsen, mutta sittenhän sen näkee!

Että tämmöisiä kuulumisia, ei ihmeellistä meidän arkeen siis! Kuvat on viime perjantailta jo. Hankin muutamia uusia, keväisiä tyynynpäällisiä sohville ja kyllä ne toikin heti keväisempää ilmettä olkkariin! Uudet verhotkin haluisin, mutta ne tuntuu aina niin suurelta investoinnilta kun olkkarissa on kolme ikkunaa ja kaikkiin pitää hommata, eikä mistään tunnu löytyvän edullisesti semmoisia mitkä silmää miellyttäisi.. Nuo kyseiset on hankittu Ikeasta vuosia sitten ja roikkuvat pääasiassa aina ikkunoissa, koska en yleensä vaihda talvi-, joulu-, kesäverhoja jne. Mulla olisi yhdet kivat ruudulliset verhot, mutta ne on talviset ja kun en nyt tänä talvena niitä vaihtanut niin nyt tuntuu että haluaisin uutta. Mutta millaiset ja mistä? Siinäpä pulma. :D (saa vinkata toki jos jotain mieleen tulee)

Mukavaa alkavaa viikonloppua! <3

Laura

4 kommenttia:

 1. Verhovinkk: olin just eilen Turussa Kodin ykkösessä tytön kanssa ostamassa hänen yksiöönsä verhoja. Siellä oli todi paljon Annon ihania verhoja isolla alella. Olisko muuallakin Suomessa samat tarjoukset?
  Kyllä tuli tyylikäs kokonaisuus yksiön keittiön ja makkarin ikkunoihin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, otin vinkistäsi vaarin ja kävin kurkkaamassa Anttilassa tarjontaa. :) Ja olihan siellä paljon Annoa alessa! Kivoja verhoja mutta ei löytynyt meidän olkkariin... :/ Kävin myös Hemtexissä missä oli -30% remppa-ale. Sieltä olis löytynyt yhdet "ehkät" mutta kun alen jälkeen jäi verhoille kaikkiin ikkunoihin vielä hintaa 97€ niin ei... Etsintä jatkuu siis. :)

   Poista
 2. Mulla on kuule sama verho-ongelma :P
  Meillä on roikkunu samat verhot viime syksystä asti ja nyt nappasin ne alas ja pyykkiin. Eli käytännössä meillä ei ole nyt verhoja ollenkaan :D Ja siis vaikka meidän verhot oli valkoiset, niin nyt kun niitä ei ole, niin ompa aivan mielettömän valoisan ja avaran näköistä!! Eli ainakaan noita vanhoja en halua takaisin, kesän pitsiverhot on liian kesäiset vielä ja nyt minä sain mieleeni laskosverhot, mutta en löydä mistään riittävän leveitä sellaisia. Joten ollaan toistaiseksi kokonaan ilman :D :D Jotexin sivuja täällä on selailtu ahkerasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, vasta syksystä! :D Meillä nää on oikeesti varmasti vähintään 4-5 vuotta vanhat! :D Onhan ne toki välillä pois (harvoin, parina talvena ollut toiset ja onhan niitä joskus pestykin) mutta joo...alkaa jo kyllästyttää. :P

   Täytyy alkaa katsella netin tarjontaa uudelleen, oon jo katsellut mutta aika pintapuolisesti, haluaisin nähdä eka livenä... Lisäksi oon vähän niuho noiden verhojen suhteen et mimmoset pitäis olla! Siis kun ei oo selkeetä mielikuvaa mut pitäis olla tietynlaiset. :D :D Helppoa!

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!