torstai 7. huhtikuuta 2016

huhhuh huhtikuu

Täällä ollaan! Sateenropinaa kuunnellaan ja tykätään siitä! Lumet sulaa, jahuu!

Työt loppui viikko sitten perjantaina. Oli kyllä jotenkin tosi haikeeta ja outoa, vaikka toisaalta tietysti kiva kun nyt pystyy keskittymään syksyllä aloitettuun avoimen opintokokonaisuuteen, jossa opinto-oikeus loppuu 5 kuukauden kuluttua... Mitään ei ole vielä suoritettu, kääks. Mutta silti. Tämä viikko on mennyt vähän taas totutellessa uuteen. Opintoihinkin oon taas päässyt ihan kivasti kiinni. Pikkuhiljaa alan "tajuta jotain" ja itseasiassa mulle on tullut muutamia semmoisia "ahaa -elämyksiä" joita en muista juurikaan tulleen silloin kun opiskelin "oikeesti". Sanoinkin äitille eilen puhelimessa et kaikkien pitäis tehä nuoruusvuosina jotain semmosta työtä mihin ei koulutusta tarvi ja ruveta sitten opiskelemaan kun on vanhempi ja viisaampi(?). Nojoo, ehkä en nyt ihan tosissani ollut. ;) Mutta joo, alkuun tuntui hurjalta siirtyä opiskelumoodiin, mutta ei tämä nyt niin "paha" olekaan, vaikka tuleekin pitämään (muun elämän ohella) aika kiireisenä nyt tässä pitkin kevättä ja alkukesää.

Koti on ihan räjähtänyt. Tai no, ei se nyt just ihan täysin räjähtänyt ole, mutta voisi se siistimpikin olla. En ole oikein jaksanut nyt panostaa siihen, mutta huomenna täytyy kyllä siivota jossain välissä. Ja jaksamisesta puheen ollen, oon ollut hirveen väsynyt viime aikoina. Vaikka ykskin ilta kävin jo kymmeneltä nukkumaan ja nukuin kuuteen (ja siitä vielä torkuin seitsemään) niin silti iltapäivällä olin taas jo ihan naatti. Googlettelin yks päivä hakusanalla "pirteyttä ruokavaliosta" ja aika tuttuja juttujahan ne nyt pääasiassa oli mitä sieltä tuli. Kyllähän mulla tota ulkoilua vois olla vähän enemmän. Ja liikuntaa. En tiedä, ehkä joku rautakuurikin vois olla jees...?

Äsken juuri tultiinkin tytön jumpasta, jossa oli kevään vikan kerran kunniaksia perhejumppa. Ja mulle kyllä tuli hiki. Hyvä juttu.

Kuvat on jo jostain pääsiäisen ajalta. Voisivat kyllä olla vaikka tältä päivältä sillä erotuksella, että nyt just ei ole tuoreita kukkia kotona. Löysin tuollaisia superkauniita tulppaaneja Lidlistä. En muista tuommoisia leikkotulppaaneja missään nähneeni. Kohta sitä pääsee ostamaan kukkia uloskin, ihanaa! Tänäänkin oli niin lämmin tuossa pihalla! Muutamia suunnitelmia puutarhaan onkin jo mielessä, saas nähä miten käy toteutuksen... ;D

Laura

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä opintoihin! Opiskelu aikuisena on rankkaa, mutta antoisaa :) Toivottavasti väsymyskin hellittää pidentyvän päivän myötä, joku berocca -kuuri vois antaa buustia pitkän talven jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! :) Eiköhän tämä tästä kevään mittaan taitu, väsymys siis. Ja vois tosiaan olla just joku berocca -kuuri paikallaan, enpäs tullut edes ajatelleeksi! Kiitti! :)

   Poista
 2. Kauniita on noi tulppaanit!
  Voimia opiskeluun. Mäkin opiskelin aikuisena ja kyllä se välillä oli rankkaa, kun oli monta pientä lasta. Mutta niin ihanat muistot on niiltä vuosilta jäänyt.
  Hyvää viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, olin kaupassa jo ihastuksissani ja varsinkin kun sitten aukenivat tuolleen kauniisti niin ihan huippuja! Ja vielä kotimaisia! :)
   Mulla on siitä hyvä tilanne, että pikkusisko on osapäiväsesti (tai miten se nyt sanotaan, muutaman päivän viikossa) hoidossa niin saan keskittyä opiskeluihin noina päivinä sitten kokonaan. Muistan kun aikanaan tein gradua (ja yritin tehä vähän töitäkin samalla) ja esikoinen oli semmonen 1-2 -vuotias. Se oli kyllä rankkaa, mutta tuli kyllä sitten niinä päivinä kun sai hänet isovanhemmille hoitoon niin oltua tosi tehokas! Kiitos tsempeistä sinullekin! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!