perjantai 15. heinäkuuta 2016

miu
Sateista heinäkuun päivää! On kyllä ilmat vaihdelleet kovasti tänä kesänä. Alkukesästä oli pääasiallisesti kaunista ja juhannuksena oli kyllä ihan poikkeuksellisen kaunis sää!
Heinäkuu aloitettiinkin sitten vaihtelevassa säässä. Oltiin heinäkuun eka viikonloppu Lahti soccerissa esikoisen jalisturnauksessa ja lauantaina oli ihan mahtava sää, mutta sunnuntaina sitten jo satelikin. Seuraavan viikon alussa juhlittiin synttäreitäni ja olin alkuun ajatellut, että oltaisiin sitten lähdetty lasten kanssa mökille, mutta ilmat muuttuivat niin kylmiksi ja sateisiksi, etten sitten oikein nähnyt järkeä lähteä mökille kökkimään sisälle.

Perjantaina sitten kuitenkin lähdettiin mökille, koska lauantaina oli luvassa mökkipaikkakunnalla serkkutapaaminen, eli äitini serkut lapsineen ja lapsenlapsineen kokoontuvat joka toinen vuosi heinäkuun alussa. Tämä oli nyt muistaakseni neljäs tapaaminen, kerran ollaan kokoonnuttu meidän mökillä. Tänä vuonna kokoonnuttiin pikkuserkkuni kotona ja mieluusti esittelisin kuvia tapaamisesta, sillä isäntäperheellä oli tosi kiva koti. Täytyy katsoa, josko kuvista löytyy sellaisia joita voisi (luvan kanssa) julkaista.

Kesän kohokohta oli kuitenkin viime tiistaina kun vihdoin saatiin huhtikuussa syntynyt uusi perheenjäsenemme kotiin! Pikkuisen kotiintulo sujui kyllä todella hienosti, yhtään ei ole kisu tuntunut ikävöivän äitiä. Hurjan utelias ja paikoin villikin kisu on, ja ihan mielettömän kaunis. Ihan täysin maatiainen kisu ei ole, sillä isänsä on amerikkalainen rotukissa ocícat. Siitä kertoo pilkukas turkki, hieman tavallista isommat korvat ja tassut sekä päänmuotokin.

En muista kerroinko täällä, mutta lopputalvesta jouduimme luopumaan vanhasta kissastamme, jonka kunto romahti ihan muutamassa päivässä. Eläinlääkäriin vietäessä selvisi, että kisun munuaiset ovat pettäneet ja sydämen vasen läppäkin "vuosi kuin seula". Mitään ei siis ollut tehtävissä. Ensialkuun ajattelin, ettei meille uutta kissa tule, mutta aika pian huomasin, että jotain puuttuu ja ryhdyin etsimään uutta kissaa. Tämä pikkuisemme löytyikin sitten ihan tuosta melkein naapurista! :) Tuntuu, että siitä kun kissa syntyi on jo ikuisuus, mutta nythän tämä yhteinen taipaleemme vasta alkaa. :) On kyllä hurjan hauska seurata kissan edesottamuksia, ja toki muutama harmaa hiuskin on jo tullut kun neidin kynnet on eksyneet väärään paikkaan.. ;)

Kissanpäiviä toivotellen,

Laura

6 kommenttia:

 1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! On kyllä supersuloinen, niin kuin vain pienet kissanpennut voivat olla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tänään hän on suloisesti nukkunut mun sylissä ja riehunut myös kiitettävästi. Just niinku kissanpennut tekee. :D <3

   Poista
 2. Oi, kuinka suloinen kisu ♥ Mä olen kyllä ehdottomasti kissaihminen. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä ihan supersuloinen! <3 Mä olen kyllä aina ajatellut olevani koiraihminen, mutta kissat on kyllä myös ihania. Ehkä mä olen vähän semmonen molempiparempi -ihminen. :D

   Poista
 3. Voi ihanuus! Niin söpö! Supersuloinen todellakin!😍
  Ottaisin kissan heti, jos mies ei olisi allerginen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kurjaa kun ei voi ottaa lemmikkiä vaikka haluaisi... :/ Mutta eihän sille mitään voi.

   Kisu on kasvanut hurjasti, mutta on edelleen suloinen ja ihana pakkaus! ❤

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!