lauantai 3. joulukuuta 2016

jo joutui joulukuu
Syksy on mennyt huimaa vauhtia. Töissä on kiirettä ja tuntuu, että varsinkin töiden jälkeen on kiirettä! On harrastuksia, omia ja [varsinkin] lasten ja vaihtelevasti muita menoja. Riippuen viikosta, eli miehen työvuoroista, menee joskus melkein koko viikko niin, että kotona ehtii olla vain muutaman tunnin (hereillä). Välillä se tuskastuttaa, kun saa olla kuskaamassa koko ajan jotakin johonkin, mutta olen ajatellut, että tämä on niin lyhyt aika kuitenkin, että jos lapsi haluaa harrastaa niin minähän kuskaan. Omat säännölliset harrastukset on kutistuneet kuoroon, mutta ehdin minä sitten taas myöhemminkin.

Yllä olevaa kirjoittaessa tuntui siltä, että mä varmaan olen nämä jo tänne löpissyt aiemmin, mutta olinkin näköjään tehnyt sen vaan päässäni [ja myös suullisesti kavereille tietty ;D ] ja vaan lupaillut ruuhkavuosilöpinöitä. No, ei niitä nyt tämän enempää tule, vaikka ajoittain on todella tuntunut arki kaatuvan päälle.

Nyt on kuitenkin vähän helpottanut ja juuri parhaillaan olemme neljän päivän lomalla, sillä koulut ovat täällä meillä kiinni maanantain ja tietysti tiistain. Jei! Luulen, että tulen nyt tämän pikkulomasen aikana tekemään muutamankin postauksen, sillä joitakin kuviakin olen ehtinyt [ja saanut aikaiseksi lähinnä] napsimaan tässä syksyn ja talven kuluessa.
Aamun olen nyt kikkaillut näiden kuvien kanssa, sillä kun menin jo jokin aika sitten päivittämään koneen windowsin niin sen jälkeen kuvat on latautuneet ties minne. Vuorotellen koneelle, onedriveen ja kuka tietää minne loput. Hiukkasen ärsyttävää. Mutta joo, nyt taisin tajuta miten saan ne koneellekin. :D

Tämän postauksen kuvat on viime sunnuntailta, kun kutsuin vanhempani ja siskoni meille adventtikahveille. :) Tänään olisi ajatuksissa mm. vaihtaa verhoja, käydä ehkä läpi lasten leluja ja suunniteltiin me kuopuksen kanssa, että katsomme Frozenin kun esikoinen ja mies lähtee lentisturnaukseen Porvooseen. Täytyy myös leipoa jotain kun huomenna pitää mennä joulumarkkinoille pojan jalisjoukkueen kanssa myymään herkkuja.

Mukavaa viikonloppua! Onpa hauska olla taas täällä! :)

Laura

p.s. Instagramissa päivitystahti on ihan hitusen tiheämpi. ;) Sieltä minut löytää nimellä lauraraparperinalla

4 kommenttia:

 1. Ihania ja tunnelmallisia kuvia kuvia ♥ Kiva, kun palasit taas tänne blogistaniaan. Onkin ollut jo ikävä sun postauksia. Mullakin nyt pikkulomanen tässä ja keskiviikkona vasta töihin. Flunssa tosi on aikamoinen, mutta loma on aina lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krisse! <3 On kyllä ollut ihanaa olla lomasella, vaikka suunnitelmat ei ole ihan menneet niin kuin ajattelin alunperin, mutta kivasti silti! Flunssakin on hellittänyt täällä, toivottavasti sielläkin! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmia täällä! <3 Minä instassa aina väijynkin kaikki sun kuvat, mutta tosi kiva nähdä niitä tälleen isompinakin kuin puhelimen näytöltä :)

  Toivottavasti teillä on ollut rentouttavat vapaat! Ihan kohta onkin tosiaan jo joululoma! Mä muuten tajusin äsken, että mulla on viikon pidempi loma kuin lapsilla ja menen vasta loppiaisen jälkeen koulunpenkille takaisin! JEEE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Marika! <3 Ja joo, mukavampi kuvia on katsella koneella isompana. :) Insta on jotenkin vähän liiankin helppo, sekä laittaa että katsella kuvia. ;)

   Oli kyllä oikeesti rentouttavat vapaat! Mulla viime viikolla aivot kävi jotenkin ihan ylikierroksilla, unohtelin asioita ihan jo melkein huolestuttavan paljon. Eilen olo tuntui jotenkin "puhdistuneelta", heh, en paremmin osaa kuvata. :D Mutta jotenkin oli semmoinen levännyt olo. Tosin tänä aamuna heräsin sitten melkein tuntia liian aikaisin, enkä saanut enää unta, joten nyt taas väsyttää. :D

   Sulla on ihan huima loma! Ihan kadehdittavaa!! :)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!