maanantai 5. joulukuuta 2016

työpiste

Vaikka miellänkin meidän kodin enemmän värikkääksi kuin vaaleaksi, on meillä värit pääosin kuitenkin melko hillittyjä. Poikkeuksen tekee kuitenkin tämä pieni työpisteeni, jonka muutama kuukausi sitten tuonne yläkerran välihuoneeseen järjestin.

Tila on semmoinen läpikulkutila, ja osittain remontin alla. Siinä on siis seinässä reikä ullakkotilaan ja muutenkin..noh, kipsilevyt paljaana yhdellä seinällä yms. Tuohon tilaan tulee aikanaan johtamaan portaat alakerrasta, kunhan nyt joskus siihen asti päästään... *huokaus* :D Seinä pöydän takana tulee siirtymään lähemmäs ulkoseinää. Tapetit on olleet seinissä vuosikymmeniä (ehkä alkuperäiset?) ja vähän harmittaa, että niistä pitää luopua. Ei ne nyt mitkään kaunottaret ole, mutta tykkään niistä juuri siksi, että kuuluvat tähän taloon. Lattiaakin on tarkoitus laskea alaspäin, riippuen ihan siitä miten hirret tuolla nyt menevät. Nythän huonekorkeus on melkoisen matala ja tuonne meidän makkariin, joka kuvissa näkyy, on semmoinen reilun 10 sentin "pudotus".

Mutta nyt siis järjestin siihen pienen työpisteen, jossa voi vaikka blogata (joskin jostain syystä langaton netti tökkii siinä aikalailla) tai askarrella kortteja, piirrellä tms. Huonekalut sun muut löytyivät ihan kotoa. Esim. pöytä on löytynyt tuolta navetasta, tuolin olen perinyt famultani, valaisimen ostin kesällä Marikalta ja muut tilpehöörit tosiaan vuosien saatossa meille kulkeutuneet. Tykkään kovasti pisteen retrosta ilmeestä, vanhoista asioista ja väreistä. :)
Tuossa vastapäätä on jo pidemmän aikaa sijainnut ompelukonepöytäni. Valitettavasti ompelukone on ollut kyllä telakalla jo ihan liian pitkään. En vaan ole saanut aikaiseksi ommella mitään. Kaikenlaisia suunnitelmia (mm. pukinkonttiin..) kyllä on, että täytyisi kai yrittää saada aktivoitua itseään silläkin saralla. :D

Täällä on tänään vietetty vapaapäivää. Esikoinen vietiin kaverille ja nyt meille itseasiassa kurvasi juuri vieraita pihaan joten moikka ja mukavaa päivää! :)

Laura


6 kommenttia:

 1. Kivan retron bloggailu tilan olet itsellesi järjestänyt.
  Tulehan kylään Aurinkokujallekkin.
  Hyvää maanantai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on tää blogimaailma muutenkin ollut hiljaiselolla, en ole oman blogin lisäksi käynyt juuri muissakaan.. Mutta kiitos kutsusta, tulen kyllä käymään! :)

   Poista
 2. Aivan hurmaava tuo pöytä! Minäkin tarttisin tuollaisen oman touhunurkan, usein tulee bloggailtua ja luettua blogeja ihan sohvalla ja sitten on selkä mutkalla ja jalat puuduksissa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, arvaa vaan, nyttekin tässä alakerrassa ruokapöydän ääressä olen kun tein pikkusen koulujuttuja enkä jaksanut siirtyä yläkertaan. :D

   Pöytä on kyllä ihana, mulla on myös pari komuutia, joille ei ole löytynyt (vielä) paikkaa. Ja joitakin muitakin huonekaluja, toi navetta on kyllä aarreaitta. :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Moikka Laura, pitkästä aikaa <3 Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!