maanantai 4. marraskuuta 2013

Syksy

Äsken tyttöä nukuttaessani, tuolla ulkona siis, mietin syksyä. En oikein tiedä pidänkö siitä vai en. Ehkä molempia. Alkusyksystä on aina semmoinen jotenkin jännän odottava olo, syksy tuo usein uusia tuulia elämään, koulun ja harrastusten alkua ja sen sellaista.Mitä pidemmälle syksy sitten etenee niin alkaa se pimeys - ja märkyys - tympiä. "Tulis jo lunta!", vaikka toisaalta en sitä kauhean aikaisin kuitenkaan toivo koska sitten sitä onkin ihan hirveesti alkuvuodesta... Mutta nyt kun katselee ikkunasta ulos niin ehkäpä lumisade olisi hieman mukavampaa katseltavaa kuin tuo vesisade, jota on vielä luvattu nyt jatkuvaksi parin päivän ajan...huh.Olen vähän huono ulkoilija lasten kanssa, siis sadesäällä. Ei ole meitä tehty sokerista, mutta oikeesti, nauttiiko joku pihalla seisoskelusta märkänä ja viluissaan? No, mä en ainakaan. :D Vaikka olis kuinka oikeet varustukset niin ei kiitos. "Pakollista" ulkoilua nyt tulee joka tapauksessa päivässä vähintään se 10-30 min. mikä tytön nukuttamisessa menee, tyttö tietysti sitten saa sitä raitista ilmaa edes nukkuessaan terassilla sadepäivinäkin ja poika ulkoilee onneksi koulussa.

Mutta kyllä me tietenkin ulkoillaan syksylläkin, kunhan on poutaa tai mikä parasta - aurinkoista! Luonto on kuitenkin kauneimmillaan syksyllä ruskan aikaan. Jotenkin tykkään syksyn oranssi-ruskeasta värimaailmasta, johtusikohan sit siitä että olen 70-luvun lapsi? ;DKuvat on otettu vajaa kuukausi sitten kun oli kaunis aurinkoinen päivä. Nyt on hieman eri näköistä...

Villasukat jalkaa, teemuki käteen ja pieni hetki omaa aikaa sohvalla viltin alla ennen kuin poika kotiutuu ja tyttö herää uniltaan... :)


Laura

2 kommenttia:

 1. Kuvien tunnelma näyttää kyllä ihanalta :) Nyt vain virittelemään valosarjoja sisälle ja kaikki mahdolliset kivat jutut kehiin, niin ei tunnu marraskuun harmaus niin pahalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdet valosarjat on v a s t a!! :o Jotenkin vaan lykkään asiaa kun ne on tuolla varastossa ja....ääh. :D Mutta kyllä, niistä saisi kyllä niin ihanaa tunnelmaa! <3

   Ulkonakin yhdet vasta, nyt olis muuten niin "hyvät" säätkin niiden virittelyyn kun ei tarvis näpit jäässä olle... ;)

   Poista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!