keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Tyynynpäällisen uusi elämä

Olen joitakin vuosia sitten ostanut Ikeasta kaksi joulunpunaista tyynynpäällistä. Taisivat olla parina jouluna käytössä ja jotenkin unohtuivat. Nyt ne tulivat vastaan (siivoillessa.. ;) ) ja näyttivät jotenkin...noh, tylsiltä, joten ajattelin heti että niille pitää tehdä jotain. Ensin ajattelin että painan jotakin niihin, jonkin [jouluisen] tekstin vaikka. Mutta sitten sain idean, ja siitä se ajatus sitten lähti...Tyynyjä on siis kaksi ja toiseen ajattelin ensin tehdä variaation Union Jackistä, mutta sitten totesin että vähän liian monimutkainen mun tän hetkiselle "kaikkihetimullenyt" -mielialalle = pitää saada nopeasti valmista. ;) No, alalankakin loppui mun "uudesta" ompelukoneesta, enkä osaa - vielä - puolata, joten jatkoa seuraa kunhan saan taas koneen toimimaan. Idea onkin jo toisen tyynyn kuosiksi valmiina. :)


Laura

p.s. Jos joku osaa neuvoa, miten Singer Concerto 2 -koneella puolataan niin pliis, kertokaa! :)
Ostin siis viime keväänä paikallisen koulumme "kirppistapahtumasta" huolletun ja hyvän ompelukoneen...vain ohjekirja puuttuu....

6 kommenttia:

 1. Hieno tuunaus, ihanat tyynyt sait uudistuksella! :)

  Oot varmaan koittanut googlata käyttöohjeet? Miten ois joku ompelukoneliike? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jenni! :)

   Joo, googletin kyllä. :D Mutta löytyi vaan ranskankielisiä ohjeita ja siihen ei mun ranska yllä, vaikka suoritinkin sen luetunymmärtämisen yliopistossa. :) Ompelukoneliikkeestä voisi kokeilla ja mulla on pari kaveria, jotka varmaan voisi tulla ihan meille auttamaan. :)

   Poista
 2. Hieno tyyny tuli, muutenkin kivan oloinen blogi, jäänpäs lukijaksi. :)

  VastaaPoista

Hei! Kiva kun jätät viestin käynnistäsi!